2024. április 28. - Valéria

Bajnai: Bujtor kivételes ember volt

"Bujtor István halálával egy nagy művészt, kiváló színészt és rendezőt, egy kivételes embert veszített el Magyarország" - olvasható Bajnai Gordon miniszterelnök közleményében.
2009. szeptember 25. péntek 18:13 - HírExtra
A kormányfő mély megrendüléssel értesült Bujtor István haláláról. "Hiánya pótolhatatlan családja és a magyar színművészet számára egyaránt" - olvasható a kommünikében.

Bajnai Gordon felidézte, hogy Bujtor István "pályája során számtalan alkalommal szerzett maradandó élményt a közönségnek színházi alakításaival, filmszerepeivel, rendezéseivel. Ahhoz a nagy színésznemzedékhez tartozott, amelynek tagjai generációk világlátását alakították művészetükkel. Mindig elemi erőt és mélységes emberséget sugárzott vásznon és színpadon. Így őrizzük meg őt emlékezetünkben".

A miniszterelnök szerint a szakma, valamint a színház- és filmszerető közönség nagyrabecsülése, szeretete végigkísérte Bujtor István pályáját, életét. "Az egész ország aggódott érte az elmúlt hónapokban. Az egész ország gyászolja most" - zárul Bajnai Gordon közleménye.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását