2024. április 29. - Péter

A svédek diadalmaskodtak az EB-selejtezőn

Az EB-selejtezőn a svéd kapitány szerint a csapategység diadalmaskodott.
2010. szeptember 4. szombat 11:43 - HírExtra
"Fontos győzelmet arattunk fantasztikus közönségünk segítségével" - fogalmazott Erik Hamrén, a magyarokat Európa-bajnoki selejtezőn pénteken este 2-0-ra legyőző svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A szakvezető szerint a csapat igazi egységet mutatott, és emiatt sem akar senkit sem kiemelni név szerint.

Amint a svéd szövetség honlapjának elmondta, a magyarok az első félidőben jól játszottak, de minden bizonnyal megzavarta őket, hogy a második játékrész elején gyorsan gólt kaptak.
Szintén a magyar érdekeltségű E csoportban a hollandok 5-0-ra nyertek San Marino otthonában, ennek ellenére Bert van Marwijk szövetségi kapitány nem volt maradéktalanul elégedett. Kiemelte: már a találkozó elején sok nagy helyzetük volt, de a kelleténél több volt a trükközés, és emiatt az utolsó passzok nem sikerültek. A moldovaiak - akik kedden a Szusza Ferenc Stadionban lépnek pályára - 2-0-ra verték a 36. perctől Sami Hyypia: kiállítása miatt megfogyatkozott finneket. Az emberelőnyt a második félidőben sikerült gólokra váltani.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását