2024. május 15. - Zsófia, Szonja

A svédek ellen Egervári csapata rúghat labdába

Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a 20 órakor kezdődő, Svédország elleni Európa-bajnoki selejtezőn szereplő kezdőcsapatát.
2010. szeptember 3. péntek 13:17 - HírExtra
Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a csapat ismét újoncot avat: Lázár Pál, a Videoton védője első alkalommal öltheti magára a címeres mezt a felnőttek között. Az Eb-selejtezőre készülő keret programjában péntek reggel egy rövid séta szerepelt, melynek során Egervári Sándor egyénileg is elbeszélgetett néhány játékossal. A szövetségi kapitány ezt követően kihirdette kezdőcsapatát a találkozóra.

A magyar válogatott kezdőcsapata:
Király Gábor - Lázár Pál, Juhász Roland, Lipták Zoltán, Laczkó Zsolt - Vadócz Krisztián, Elek Ákos - Koman Vladimir, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Rudolf Gergely

A cserék közé Szélesi Zoltánt, Vanczák Vilmost, Vermes Krisztiánt, Priskin Tamást, Fülöp Mártont, Hajnal Tamást és Huszti Szabolcsot jelölte a szakmai stáb.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását