2024. április 28. - Valéria

Kelemen Annát perrel fenyegetik

Kedden még a Frizbi szerkesztőjével egyeztetett Anna, másfél órával később azonban lemondta a szereplést. A playmate kereste meg Hajdút azzal, hogy szerepelni akar. Ezenkívül be akarta bizonyítani, hogy megváltozott… Hát ez most nem sikerült.
2010. augusztus 26. csütörtök 10:45 - HírExtra
„Ezer euróban egyeztünk meg, de ezért a pénzért csak beszélgetnie kellett volna” – mesélte Hajdú Péter a Borsnak, akit nem ért váratlanul Annácska húzása. „Az adást úgy állítottuk össze, hogy Annától függetlenül is teljes legyen” – tette hozzá a műsorvezető.

„A drogügyeiről akart mesélni és arról is, hogy a második alkalommal Havas Henrik miatt gyűlt meg a baja a zsarukkal” – mondta a Borsnak az előzetes interjút készítő szerkesztő.

Havas Henrik videoblogjában mesélt arról, hogy szerinte Anna újra kokainozik. Ennek következtében három napra rá megjelentek az explaymate-nél a rendőrök. Annácska az elhíresült kutyatámadási üggyel kapcsolatban Mádl Ferenc feleségét, Dalma asszonyt okolja, akinek unokájával egy házban élt és aki szemtanúja volt Zeusz támadásának.

Dalma asszony közreműködését sejti abban, hogy fél órával később megjelentek a helyszínen a rendőrök. Abból a házból azóta elköltözött Anna, mert a lakók felháborodása miatt már nem volt maradása.

„Arra különösen büszke, hogy bár híres lányok is gyakran keresik külföldön szexszel a kenyerüket, ő soha egyiküket sem köpte be” – mesélte a szerkesztő.

Állítása szerint, azért vállalta el, hogy a testét súlyos százezrekért bocsátja áruba, mert annyira szerette a pénzt, hogy bármit hajlandó volt megtenni érte. Hajdúék pert fontolgatnak ellene.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását