2024. május 5. - Györgyi

A playmate nem prosti!

Kelemen Anna szerint Verebes István egy darabban megsértette a jogait, mert prostiként festi le.
2010. február 26. péntek 10:59 - HírExtra
A Verebes István által írt és rendezett „6 celeb keres egy szorzót”című darab a celebvilág szereplőit fricskázza a kabaré eszközeivel – mondta a Borsnak a kínos üggyel kapcsolatban Karinthy Márton, a színház igazgatója. E darab kapcsán kereste meg levéllel a színházat Kelemen Anna.

„Anna ügyvédje arra hivatkozik, hogy ügyfele már egy éve nem közszereplő, ezért magánemberként sérti, ha egy színházi előadásban személyének bemutatása hátrányosan befolyásolhatja a megítélését. Pedig Anna honlapja továbbra is működik, az internet pedig tele van mindent megmutató képeivel és filmjeivel. Ráadásul a darab a celebjelenségről értekezik általánosságban, a gagyi különböző bugyraira is rávilágítva.”

„Fekete Pákó, Joshi Bharat, Hajdú Péter vagy Kiszel Tünde is szerepel benne, így semmi esetre sem vesszük le a darabot” – nyilatkozta Karinthy a Bors kérdésére.

Verebes Istvánt annyit közölt, az ügyben sajtótájékoztatót tartanak majd.

Annácska ügyvédje a Bors megkeresésére elismerte: pert fontolgatnak.

„A darabban szereplő karakter Kelemen Anna néven fut, s azt taglalja, milyen szexuális szolgáltatást mennyiért vállal” – mondta dr. Beleznay Zsolt. „Mi nem kívántunk senkit megfenyegetni, csupán bízva a társulat jó érzésében jeleztük, hogy szeretnénk, ha Anna emberi méltóságát és jó hírnevét nem sértenék meg egy olyan dologgal, amely életének egy bizonyos időszakára jellemző, és amit már nyilvánosan meg is bánt. Megvizsgáljuk az ügyet, s a jog adta lehetőségekkel élni is kívánunk majd, amennyiben nem történik változás” – tette hozzá.

Annácska nem kívánt nyilatkozni az ügyben.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását