2024. május 2. - Zsigmond

Idétlen női trendek, amit a férfiak utálnak

Számos idétlen trend hódít a nők körében, amiről meggyőződésük, hogy jól néz ki. A férfiak azonban mást mondanak…Mi összegyűjtöttük azokat a ruhákat és kiegészítőket, melyek a legtöbb indulatot váltják ki az emberekből.
2010. augusztus 22. vasárnap 08:59 - Kancsár Edina
A nők hajlamosak a divatlapokra hagyatkozni, mint stílustanácsadó, de ez sokszor balul üt ki. Szerkesztőségen belül szavazásra bocsátottuk az alábbi trendeket, melynek keretein belül mellette-ellene érveket sorakoztattunk fel.

Gladiátor szandál

Érdekes találmány ez a darab, hiszen a sok pánt optikailag rövidíti a lábat, ezenkívül szinte zárt hatást kelt, ami a nyári melegben nem a legpraktikusabb. De persze ezt mindenki döntse el maga.

Mellette:

Egyesek szerint dögös, sőt van, aki imádja a látványát. Kényelmes viselet már évezredek óta. Nem kell attól félni, hogy kilépsz a papucsból, mert a szíjak valamelyest biztonságot nyújtanak.

Ellene:

Az vegye fel akinek jól áll, és persze ne farmerhez... Néhány nő lábának kötözött sonka hatást kölcsönöz. Az is felveszi akinek csúnya lábujjai vannak és az illúzióromboló.

Headband, vagyis fejpánt

Hogy mi is ez? Fogsz egy hajpántot és a homlokodra húzod, ennyi. Kicsit az ókori istennők viseletére emlékeztet, de valami mégis sántít. Már a húszas években is felütötte fejét ez a furcsa divat, és mint minden, ez is visszatért. Ha túllépünk a tényen, hogy nem néz ki jól, praktikussági szempontból nézve is megbukik a fejpánt, hiszen miután este eltávolítjuk, kellemetlen nyomot hagy a bőrön még órákig.

Mellette:

Van akinek jól áll. Aki olyan csúnya, mint Paris Hilton, így ezzel elterelheti a figyelmet erről a tulajdonságáról.

Ellene:

Ez már a hippiknek sem állt jól, talán Sissy dögös volt vele. Sokak szerint  töviskoszorú-hangulata van.

Kismama ruha, vagy top

Manapság rendkívül közkedvelt ruhadarab, nem is véletlenül. Ezek a mell alatt bővülő ruhák/felsőrészek jótékonyan elrejtik az oda nem illő súlyfelesleget és párnácskákat. Sokkal nyugodtabbak benne a nők, hiszen nem teszik nevetség tárgyává súlytöbbletüket. És lássuk be, jobb, mint a húsbavágó, feszes ruhadarabok. Azonban figyelni kell a ruha bőségének mértékére, mert könnyedén terhesnek nézhetik benne az embert… Ami ugye nem a legjobb pasivadászatnál.

Mellette:

Ez jó viselet, mert tágas lehetőséget ad a kíváncsi férfikezeknek és alkalom adtán könnyű felhajtani. Eltakarja az előnytelen testrészeket (has, csípő, fenék). Egyes vélemények szerint: szép lányokon határozottan jól áll.

Ellene:

Volt, aki szerint ennek csak előnye van, azonban ha már lepedőnagyságú, az értelmetlen. "Sajnos a csúnya lányoknak is jól áll."

Háremnadrág

UGG törtlnete
Az UGG márka története 1978-ban kezdődik, amikor egy ausztrál szörfös, néhány darab bőrrel a táskájában Californiában telepedett le. 1995-ben az amerikai Deckers bekebelezte, hogy professzionális marketinggel és kommunikációval nagy márkát építsen belőle... Ami sikerült is. Három évvel később az UGG már a világ cipőpiacának luxusmárkái között találhatta magát.

2003-ban az év cipőmárkájának választották. Azóta gyakran láthatóak Milánó, Párizs és New York kifutóin ezek a szuper kényelmes birkabőr cipők. Azonban a kérdés még mindig fenn áll: Ugg-ly vagy sem? Egy biztos, sokaknak tetszik, különben nem vásárolnák tömegesen ezeket az otromba lábbeliket.
Ez a férfiak által leggyűlöltebbnek titulált ruhadarab. Könnyű felismerni ezt a nadrágtípust, hiszen a háremnadrágoknak rettenetesen mély ülepe van, amivel trottyos hatást keltenek. A pasik szerint ezekben a nadrágokban nem látszik a lányok feneke, lába és lohasztó a kinézete. Nincs az a nő akinek jól állna.

Mellette:


Kényelmesen elfér benne a hirtelen elfogyasztott kávé nem kívánt mellékhatása.

Ellene:

Általában a teltebb lányok viselik előszeretettel, akik azt hiszik, hogy végre találtak a méretükben nadrágot. A többség röhejesnek találta, illetve volt aki hozzátette, hogy:  "Nevetséges. Nem lehet menni benne, és nem is áll jól senkinek. Talán egyedül az bangladesi elefántkölyköknek lenne jó, de azok meg nem az eseteim."

Proletár dekoltázs, vagyis a kivillanó tanga

A csípőnadrágok még mindig virágkorukat éli, amivel nincs is gond, ha nem villan ki belőle viselője alsóneműje. És előfordul, hogy ennél is van rosszabb… Amikor már konkrétan a fenék vájat tárul elénk egy óvatlan guggolásnál. Ha még van olyan nő, aki szerint szexi a kivillanó tanga, akkor azt fel kell világosítsuk, hogy a közönségesség nem egyenlő a szexivel.

Mellette:

Elősegíti a párválasztást. "Jól meg kéne húzni az összeset" (a tangára gondol a kolléga - a szerk.) Az útszéli munkásokat is szórakoztatni kell valamivel. Azonban akadt köztünk, akinek ez tetszik: "Jó fenéken kiváló".

Ellene:


"Ez olyan mint a pasiknál kivillanó „köművesdekoltázs” minél nagyobb, annál nagyobb a szakértelem." A bugyit magánszférába kell kivillantani, nem ország-világ előtt.

Klasszikus Crocs papucs

Hihetetlen divatja van világszerte, de persze főleg Amerikában. Ez egy speciális habgyantából készült pillekönnyű papucs, mely a strandra, a homokba remekül viselhető. Kényelmes, szellőzik és jót tesz a lábnak, ugyanis erre készült. A hiba csak annyi, elkezdték az utcára is hordani és ennél ormótlanabb lábbelit keresve is nehéz találni. Férfiaknál még csak-csak elmegy, na de nőknél…

Mellette:

Nyaralásnál megvéd a kagyló okozta sérülésektől, ezenkívül kényelmes és vidám. "Gyerekeknek tökéletes strandra, felnőtteknek pedig a zártosztályra."

Ellene:

Egyszerűen ronda, csattog és nyikorog.

Pántnélküli felső alá sima, vagy szilikonpántos melltartó

Ha pánt nélküli felső mellett döntünk, akkor a legpraktikusabb választás egy pántnélküli melltartó. A férfiak számára illúzióromboló és az igénytelenség látszatát kelti egy rosszul választott kombináció.

Mellette:

Semmi sem szól mellette.

Ellene:


"Csak szilikon pántot ne!" - mondták sokan. "Ez már nagyon az alja, reagálni sem érdemes rá." - tették hozzá.

Gumicsizma

A gumicsizma olyannyira trendi lett manapság, hogy még a leghíresebb divatházak is kihoztak nevükkel fémjelzett darabokat. Minőségben és stílusban ezek a „felturbózott” darabok már nem egyelőek dédanyáink tyúkszaros csizmáival, ennek ellenére a férfiaknak még mindig nem nyerte el a tetszését. Tudjuk mi, hogy praktikus, de egy katicás csizmát jobb egy kisiskoláson látni, mint egy felnőtt nőn.

Mellette:

Véd az esőtől, vannak jó mintájúak és még trágyázni is lehet benne.

Ellene:


Legjobb példa arra, hogy az emberek mindent benyelnek, amit a divatdiktátorok mondanak nekik. Nem minden esetben hordható színe és stílusa miatt. Volt aki azt mondta, hogy: "A nagyanyámé sokkal menőbb volt".

Ugg csizma

Igaz nincs szezonja, de nem hagyhatjuk ki a sorból az eszkimó csizmára hajazó Ugg családot sem, mely rendkívül csúnya és nőietlen, de legalább meleg és kényelmes. Hideg télben elfogadható viselet, de alkalomra felvenni szigorúan tilos, hacsak nem a férfiak elüldözése a cél.

Mellette:

Jó a neve! Meleg és kényelmes.

Ellene:


A többség szerint nem hazánkba való viselet, hiszen nem Szibériában élünk. "Akkor lenne értelme, ha a női feromon a lábszagban tenyészne."

Cipőnadrág

Ez még nem egy elterjedt őrület, de nem bírtunk felette. Nem sok mindent lehet hozzáfűzni, a kép önmagáért beszél.

Mellette:

Trendi, szandálban is csinálhatnának ilyent. Ha elterjedne ez a viselet, talán nem hagynák szerte-széjjel az emberek a cipőiket.

Ellene:


Nehéz lehet belebújni. "Ez jó ,csak nagy munka lehet lehámozni egy nőről..."
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását