2024. május 17. - Paszkál

Balázs, a trónbitorló

Az ifjú rádiós, Sebestyén Balázs trónra tör. Új RTL Klub-os műsorával Fábry Sándor showját kívánja maga alá gyűrni.
2010. július 30. péntek 08:59 - HírExtra
Sebestyén Balázs vezetésével új esti showt tervez az RTL Klub. Eddig a híres humorista, Fábry Sándor szórakoztatta a tisztelt publikumot fergeteges beszólásaival. De mindez lehet, hogy hamarosan a múlté, mert előfordulhat, hogy az új műsor ki fogja szorítani a régit.

„Valakinek nyugdíjba kell küldenie Fábryt, én szívesen vállalom a feladatot – Fűzte hozzá Balázs nevetve – Most folyik az ötletgyűjtés egy olyan esti show-műsorhoz, amely az én személyem köré épül. Ez a produkció más lesz, mint az Esti Showder, lesznek benne visszatérő rovatok és állandó szereplők, valamint kültéri forgatások is, nem egy egyszerű stand up comedys, beszélgetős műsorról van szó. Sokkal korszerűbb és változatosabb lesz, mint egy klasszikus David Lettermanéhoz hasonló show, és nem egy külföldi formátumot veszünk át, hanem teljes egészében saját készítésű produkciót forgatunk a nézőknek. Az, hogy Fábry műsora is az RTL Klubon megy, nyilván versenyhelyzetet teremt majd.”

De a legendás humorista csapata nem fél az új konkurenciától.

„Nem aggódunk, hogy Sándor műsora lekerül a képernyőről – osztotta meg véleményét a Borssal Kovács Kristóf, az Esti Showder producere - Fábry humorista, Balázs pedig rádiós műsorvezető, nem hinném, hogy a két személy kiváltható lenne egymással.”

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását