2024. május 19. - Ivó, Milán

Orbán a finnekkel tárgyalt

A magyar és a finn gazdaság stratégiai együttműködéséről volt szó Orbán Viktor miniszterelnök és Jyrki Katainen finn miniszterelnök-helyettes, pénzügyminiszter csütörtöki budapesti találkozóján. A Miniszterelnökség csütörtökön az MTI-hez eljutatott közleményében kifejti: az "európai néppárti partnerség jegyében zajló" megbeszélésen a magyar és a finn gazdaság stratégiai együttműködése, illetve annak fejlesztési lehetőségei kerültek szóba.
2010. július 29. csütörtök 15:21 - HírExtra
A felek megállapították, hogy megfelelő magyar-finn kormányzati együttműködés révén újabb finn vállalatok vehetnek részt a magyar gazdasági életben - fűzik hozzá. A közlés szerint Orbán Viktor a megbeszélésen hangsúlyozta, hogy a "nemzeti együttműködés rendszerének felépítése és a közép-európai együttműködés elmélyítése mellett a magyar kormány nagy hangsúlyt helyez az olyan speciális együttműködések erősítésére, mint amilyet Magyarország Finnországgal folytat".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását