2024. május 26. - Fülöp, Evelin

MSZP: Orbán a kettős beszéd mestere

Az MSZP szerint Orbán Viktor miniszterelnök szerda este Berlinben ismét szép példáját mutatta az általa mesterien művelt kettős beszédnek.
2010. július 22. csütörtök 12:10 - HírExtra
A szocialista párt ezt annak kapcsán közölte csütörtökön közleményben, hogy a kormányfő a Német Külpolitikai Társaság rendezvényén tartott előadásában többek között arról beszélt: óvatosan kell élni a kétharmados parlamenti többséggel, az alkotmányt minden körülmények között tiszteletben kell tartani.

A magyar miniszterelnök annak a nézetnek adott hangot, hogy Magyarországnak mindenképp új alkotmányra van szüksége ahhoz, hogy az ország tovább működjék. Orbán Viktor a magyarországi médiára vonatkozó kérdésre válaszolva azt hangoztatta: egyetlen kormány sem képes arra, hogy a sajtót ellenőrzése alá vonja.

Az MSZP szerint mindezt Orbán Viktor "a hallgatóságát adó berlini újságírók és politikai szakértők nagy +megkönnyebbülésére+" fogalmazta meg.

A szocialisták utaltak arra is, hogy 2009 novemberében a Fidesz elnöke még úgy látta, az alkotmány egy "technokrata szabályhalmaz", amelyben nincs semmi, amit az ember tisztelhetne.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását