2024. május 5. - Györgyi

Szex nélkül nem megy

Benkő Dániel nem érti, hogy Delhusa Gjon miért nem akar szexxelni a műsorában. A lantművész szerint mindennek az alapja a szex.
2010. július 19. hétfő 09:50 - HírExtra
Benkő elképzelhetetlennek tartja, hogy valaki szimpátia alapján válasszon párt. A lantművész szerint, ha a szex nem működik két ember között, akkor a kapcsolatuk is tönkre mehet. Mindezt kollégája, Delhusa Gjon kijelentésére reagálta. Benkő, a feleségkereső műsorában, későbbi menyasszonyával szeretkezett.

„Le lehet mondani szándékosan a szexről, de az „kiherélt állapot". Ha egy férfi szex nélkül él, a szexuális energiákat valahol máshol, gyakran erőszakban vezeti le” – vélekedett a szexualitásról Benkő. A lantművész, saját műsorában nem szégyellte, hogy minden epizódban más feleségjelöltjének a bugyijában turkált. Delhusa Gjoni műsorában ilyen nem fordulhat elő...

„Én is férfiból vagyok, természetesen nekem is fontos a szexualitás, de azt vallom, mindennek megvan a helye és az ideje. Nem véletlenül van szimpla szex és szeretkezés” – mesélte Delhusa.

„Nekem fontos a mentális és lelki kielégülés, ezért én szeretkezni akarok a leendő társammal. Ahhoz pedig az kell, hogy megismerjem, megkedveljem, majd megszeressem őt. Nagy reményekkel nézek a műsor elébe, tényleg bízom abban, hogy lesz egy olyan nő, akivel egymásra találunk. Meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok, végül is soha ne mondd, hogy soha” – tette hozzá Delhusa.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását