2024. május 17. - Paszkál

Voksán Virág: ami a szívemen, az a számon

Álmos reggel volt a szerkesztőségben. Kentük a vajas kenyeret, hámoztuk az uborkát a reggelihez. Az idillt széttörte egy telefon. Voksán Virág szólt a kagylóba, s kért minket, hogy a nemi szervével foglalkozó írásunk címét módosítsuk. Megtettük, Virággal pedig elbeszélgettünk.
2010. július 7. szerda 16:59 - Páczai Tamás

Gondoltál már arra, hogy hátat fordíts a média ingoványos mocsarának, mint ahogy ezt Görög Zita tette?

Igen, főleg akkor jön elő ez az érzés belőlem, amikor reggel hatalmas elírásokra, valótlan állításokra ébredek. Nagy károkat okoz nekem az a bal lábbal felkelt újságíró, aki éppen engem húz le a sárga földig teljesen alaptalanul úgy, hogy oka igazából nincs is rá,engem személyesen nem is ismer,nem tudja milyen vagyok valójában.

Nagyon nagy szemétség volt az, amikor fél éve kikerültek az intim fényképeim a volt párom telefonjáról, valószínűleg rosszindulatú céllal és direkt. Akkor is össze vissza kavart a média,voltak átvett cikkek,melyekben elírták,és úgy közölték,mintha az ÉN telefonomról kerültek volna ki a képek,stb.



Pénzt szerzett vele az exed?


Nem hiszem; Magyarországon maximum 10-20 ezer forintot fizetnek ezekért, ő pedig nem az az ember, akit ennyi pénzzel meg lehet venni. Ez csak a lejáratásról szólt, a képeket úgy állították be, mintha pornóztam volna, a címben is azt írták, hogy pornóképeivel bukott meg Voksán Virág. Két dologban sántít a címadás. Ezek nem pornófényképek, hanem az akkori párommal készített játékos intim felvételek, amik senki másra nem tartoznak és amit szerintem minden egészséges ember megcsinál a párjával. Ennyitől még senki nem lesz kurva, vagy pornós, mert nem a nyilvánosság számára, hanem magánfelhasználásra készültek a képek. Másrészt miért buktam volna meg azzal, hogy nemi életet éltem a kedvesemmel? Ennyi erővel az egész Magyarország megbukott.

A médiának létszükséglet időnként az ilyen jellegű "elírás"…


Ez nagyon-nagyon szemét és végtelenül rosszindulatú elírás volt, a képeket közlő újsággal azóta is perben állok. Magyarországon ez Velem, Csisztu Zsuzsával és még valakivel esett meg ilyen durva elírás a történelem során. Ehhez képest a manapság előforduló ferdítések kismiskának tekinthetőek.

Hol tart a per?


Gyűjtjük azokat az iratokat, amik bizonyítják az esetből származó káraimat. Nem egy hat számjegyű összeg lesz a vége…

Akkor ez legalább hét számjegyet jelent..

Legalább. De könnyen lehet, hogy nyolc lesz belőle.

Mindenképpen sajtótörténeti jelentősege lesz majd annak, ha megítélik neked ezt a hatalmas kártérítést. Az okozott károk ellenére milyen hasznod származik a közszereplésből?


Nem teszek konkrétan semmit a szereplésért. Ha hívnak, válaszolok, a meredekebb témák azonban kiverik a biztosítékot nálam. Nem adok interjút olyan témákban, amik például a szexuális segédeszközökről szólnak. Ezeket a témákat meghagyom inkább azoknak,akik a pornó és erotikus iparban dolgoznak.



Gőzerővel készíted a naptárad. Miért álltatok neki már a nyár derekán a munkának?

Azért kell időben elkezdeni, mert a nyomda és a partnercégek között létezik egy úgynevezett "Business to Business" katalógus, amit már év közepén kiadnak. A cégek az ilyen katalógusokból választanak például karácsonyi ajándékokat alkalmazottaiknak, üzletfeleiknek. A nyomda júniusban adja ki ezt a katalógust, ezért volt fontos, hogy legalább a naptárképem címlapja szerepeljen ebben a kiadványban.

A hírek szerint az eddig elkészült képeket az egyik nagy szálloda elnöki lakosztályában készítettétek. Hol folytatjátok a munkát?

Szabadtéren. Eredetileg az Aquaparkot választottuk helyszínül, de a májusi rossz időjárás bedöntötte a tervünket. Új helyszínt még nem választottunk, de fű, fa, medence vagy természetes víz mindenképp lesz a fotókon, rajtam kívül.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását