2024. május 3. - Tímea, Irma

Kate Moss ingatag lábakon

A topmodell munkájához tartozik, mégis nehézséget okozott a magas sarkú cipőkben való közlekedés, és úgy általában a járás Kate Moss brit szépségnek. Lerobbant állapotban, bulizás után érkezett egy keresztelőre.
2010. július 6. kedd 09:02 - HírExtra
 Kócos hajjal, gyűrött szoknyában és egy számmal nagyobb, kigombolt ingben tűnt föl egy barátja gyermekének keresztelőjén Kate Moss. A 36 éves topmodell láthatóan nem túl jó bőrben érkezett az eseményre.
 
Zilált megjelenésének oka bizonyára az angol fesztiválszezon lehetett, a sztár ugyanis a napokban egymás után bulizott a két legnagyobb nyári rendezvényen, a Glastonsburyn és az Isle of Wight fesztiválon is.

A sztárnak láthatóan az is nehézséget okozott, hogy a méretes sarkakkal bíró kígyóbőr cipőjében stabilan eljusson az autótól a templomig, szerencsére partnerei segítettek, Jamie Hince-re és Lila Grace nevű gyermekére - a szó szoros értelmében is támaszkodhatott.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását