2024. május 6. - Ivett, Frida

Megmutatjuk: J Lo keményen szexelt – már neten a videó

Sokan tudni vélik, hogy az vagy az a hollywoodi színésznő csak azért lehetett befutott sztár, mert lefeküdt érte a filmstúdió fejeseivel. Nos, Jennifer Lopez még rajtuk is túl tesz. Kerekded formáit bizony nemcsak a szemeknek tartja fenn, szívesen adja od
2009. január 26. hétfő 12:59 - Hírextra
Lopez kisasszony a hírek szerint nemcsak lefekszik a kiszemeltekkel, de magába is bolondítja a delikvenseket. Majd mikor már nem kell neki a pasi, eldobja, mint félig szívott csikket a budai sznob. Azt, hogy J Lo tudatosan erre készült, és mindenáron sztár akart lenni, egykori osztálytársa is megerősítette. ahogy régi ismerős mondta, Jennifer mindig szerepelni akart, a középpontban lenni, és rettegett attól, hogy szürke középosztálybeli lesz, vagy elhízott anyuka.

Pedig a popsikirálynő élete keményen indult. Bronx szegénynegyedében látta meg a napvilágot, latin bevándorlók gyermekeként. Katolikus iskolába járt, szülei keményen fogták. Talán ennek is köszönhető, hogy tinédzser korára éppen ellenkezője lett annak, amit szülei elképzeltek. A szigorból és katolikus iskolából kiszabadulva elementáris erővel törtek fel benne a szexuális vágyak. Akkori ismerősei szerint az egyik legvadabb lány lett a környéken.

Nem volt szép, ám testének különlegesen erős szexuális kisugárzása volt: gömbölyű formái és macskamozgása minden férfit megbolondított. Ezt pedig nem átallta kihasználni. Egy ügyvédi irodában helyezkedett el. A főnökét már az első napon elcsábította, így dolgoznia alig kellett, a pénzt persze felvette. Titokban táncórákra járt, hogy dédelgetett álmát valóra váltsa.

A felfelé ívelő karrier

Mikor Los Angelesbe ment, rögtön a filmgyárak környékén kezdett próbálkozni. Aprócska sorozatokban vett részt, majd bekerült egy igazi sztár, Wesley Snipes mellé. A pénzvonat című filmben kellett Snipes szeretőjét alakítania. Mi sem volt könnyebb a csábításra született lánynak. Nemcsak hogy elcsábította, de a vásznon feküdt le vele.

A film egyik jelenetében ugyanis szeretkezniük kellett. A szeretkezést azonban nem imitálta. Olyan vad numerát vágott le a színésszel, hogy a stáb tagjai köpni-nyelni nem tudtak. A jelenetek nagy részét ki is kellet vágni, mert túl durvára sikerültek. A vágatlan anyag már a neten terjed. (VIDEO) Később Snipes elárulta élete legjobb dugása volt amit a kamerák kereszttüzében J Loval kevert le. Mint mondta, a színésznő úgy élvezi a szexet, mint senki más, akivel addig dolga volt.
Forrás: Hírextra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását