2024. május 20. - Bernát, Felícia

Rákóczi Feri: Nem vagyok agresszív, jó?!

A Class FM nagyszájú és nagytestű rádiósával a vezetési szokásait veséztük ki igen részletesen.
2010. június 11. péntek 08:27 - HírExtra
"Nem vagyok agresszív, jó?!" - kiabálja a tabutv.hu mikrofonjába Rákóczi Feri, amikor az odamondogatós vezetési stílusáról kérdezzük. "Nincs olyan, hogy jobbak a férfiak, vagy a nők. Ez az egész különbség dolog szerintem abból adódik, hogy ugye egy családban általában egy autó van, és azt legtöbbször apu kezeli. A nőknek emiatt lehet talán kevesebb a gyakorlatuk, de az is jellemző, hogy ők sokkal inkább ésszel vezetnek!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában a Class FM műsorvezetője, akivel a Hungaroringen tárgyaltuk ki az autóvezetési szokásokat.

Rákóczi Feri szerint nem vitás, hogy a nők sokszor gyengébben teljesítenek az utakon, de rögtön meg is védi őket. "Lehet, hogy a tapasztalatlanság okán is lassabbak, ami miatt persze a férfiak megőrülnek. Mindez egyébként szerintem hülyeség, mert mindenki oda fog érni, ahová indult. Ha 100 kilométeren veretek, akkor maximum tíz perccel érek oda korábban az őrült tempóval, ez pedig nem éri meg..." - vélekedik a tabutv.hu felvételén a műsorvezető.

"Nálunk például a párom jobban vezet, mint én. Ő nagyon tehetséges sofőr, de én vagyok többet kocsival" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Rákóczi Feri, aki azt is elárulta, hogy a kedvese rally versenyző.

function printFlash() { document.write('
további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu
'); document.write(''); document.write(''); } printFlash();
Forrás: Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását