2024. május 17. - Paszkál

Bemutatkoztak az LMP országos politikai tanácsának jelöltjei

Bemutatkoztak a Lehet Más a Politika (LMP) országos politikai tanácsának tagságára pályázó jelöltek a párt tagjai előtt az LMP kétnapos kongresszusának első napján, szombaton Balatonalmádiban.
2010. június 5. szombat 20:40 - HírExtra
Meszerics Tamás, az LMP országos választmányának titkára az MTI-nek elmondta: a kongresszus első napján végrehajtották a korábbról elmaradt alapszabály-módosításokat és meghallgatták a 32 jelöltet.

A kongresszus vasárnap választja meg az országos politikai tanács, az országos választmány, az etikai bizottság és a számvizsgáló bizottság tagjait. Meszerics Tamás hozzátette, hogy az országos választmány jelöltállítása még nem ért véget, a testületbe eddig 29-en jelöltették magukat.
Vasárnap a kongresszus a tisztújítás mellett több határozatot is hoz, például döntenek az önkormányzati választás jelöltállításának szabályairól.

Az MTI kérdésére Meszerics Tamás azt mondta, hogy az LMP a jelen állás szerint önálló főpolgármester-jelöltet állít, bár erről hivatalos döntés még nincs, ugyanis le kell folytatniuk ezt a vitát.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását