2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Stohl előre megérezte a balesetet

Stohl András egy nem régi interjúban arról beszélt, hogy megismétlődhet a majdnem egy évtizede történt balesete. A pszichológus állítása szerint akár önbeteljesíthető lehetett a jóslat és a szorongás miatt következett be a baleset.
2010. május 13. csütörtök 12:39 - Hírextra
Ketten is elfogadták a fóti úton, szombaton történt baleset áldozatai közül a meghívást, Hajdú Péter Frizbi című TV2-n sugárzott műsorába.

„A vezetés gondolata is szorongással tölt el. A szüleim autója volt, de a biztosító a rendőrségi vizsgálat lezárásáig nem fizet. Hétfőn kezdtem volna az új munkahelyemen futárként, de a történtek után azt mondták, mást keresnek a helyemre” – panaszkodott az egyik fiatal sérült. Ám a legjobban annak örült, hogy mindenki élve szállt ki mellőle.

A vele egy autóban utazó hölgy, Mirabella agyrázkódást és zúzódásokat szenvedett. A műsor felvétele előtt panaszkodott is Hajdú Péternek, fejfájásai miatt.

„Lilla barátnőm azóta is sokkos állapotban van, pszichiáternek kell kezelnie. Olykor én is szenvedek pánikszerű rosszullétektől, dolgozni nem tudok, pihennem kellene otthon, de gyakran az orvosnál kötök ki” – mondta a lány. Ám ekkor hirtelen megszakadt a beszélgetés, mert a hölgy nem tudott válaszolni Hajdú kérdéseire

„Az interjú előtt is nagyon sápadtnak tűnt, látszott rajta, hogy nincs jól” – mondta a Borsnak Hajdú Péter. „Aztán egy kérdés után nem tudott megszólalni, nem pörgött a nyelve, s rögtön leálltunk. Attól tartottam, hogy leesik a székről”

A szédelgő Mirabellát már az ájulás környékezte, de a felvétel ügyeletes orvosa segített neki, majd a beszélgetést befejezték és kocsit hívtak a lányhoz.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását