2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Stohl fél liter töményet ivott?

A részegen karambolozó Stohl Andrásnak minden bizonnyal ügyvédi bravúrra lesz szüksége annak érdekében, hogy megússza a szabadságvesztést, ám munkái elvesztésének tekintetében már teljesen tehetetlennek mondható.
2010. május 12. szerda 09:10 - HírExtra
A Bors információi szerint a sztárnak általános szerződése volt az RTL Klubbal, ami annyit jelentett, hogy akkor is kapott pénzt, ha nem volt éppen műsora. Állítólag a szerződés értelmében havi másfélmillió forintot kapott a műsorvezető, és pletykák szerint nemcsak az X-faktor vezetésétől esik el Stohl, hanem a szerződését sem hosszabbítják meg. Ezen felül lemondják a százezreket hozó haknifelkéréseket, lecserélik a havonta állítólag egymilliót hozó Tűzvonalban című sorozatban. Ha még ehhez hozzávesszük, hogy a Nemzeti Színházból is hazavihetett havi körülbelül kétmilliót, akkor kiderül, hogy minden hónapban ötmilliótól eshet el a sztár.

Ráadásul a laboratóriumi vizsgálat szerint Stohl András véralkoholszintje a megengedett érték fölött volt, így jó eséllyel búcsút mondhat a szabadságnak is.

– A vérvizsgálat eredménye szerint közepes mértékben volt ittas, amikor a balesetet okozta, a véralkoholszintje 1,5 és 2,5 ezrelék között volt – közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. – Péntekre vagy a jövő hét elejére várjuk a vizeletminta vizsgálati eredményét, és ennek birtokában kezdeményezzük a gyanúsítotti kihallgatást. Az ügyben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

Ilyen magas véralkoholszint egy átlagos férfi esetében fél liter tömény szeszes italt valószínűsít.

– Ha Stohl a balesetkor közepesen ittas állapotban vezetett, és legalább egy személy súlyos sérülést szenvedett, akkor Stohl megvalósította a Btk. 188. paragrafus 1. bekezdésében meghatározott és a 2. bekezdés szerint minősülő bűncselekményt, s a bíróság kizárólag szabadságvesztést alkalmazhat – magyarázta dr. Szalay Tamás ügyvéd, aki elemzésében hozzátette: – Az ügynek súlyos anyagi következményei is lehetnek: 0,8 ezreléket meghaladó ittasság esetén a balesetben vétlen feleknek a kötelező biztosítás terhére nyújtott kártérítést másfél millió forint erejéig a biztosító visszakövetelheti az ittas vezetőtől. A súlyos sérült esetleges kártérítési igényével együtt a kár a tízmillió forintot is elérheti.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását