2024. május 20. - Bernát, Felícia

Magyar sztárpár van születőben!

A gyönyörű modell és a tehetséges válogatott labdarúgó egyre többet van együtt, sőt ha minden igaz nyaralni is együtt fognak.
2010. május 7. péntek 14:09 - HírExtra
Bódi Sylviről és Dudzsák Balázsról van szó. Az utóbbi hetekben Sylvi magánélete rejtély volt, sőt a közéleti szereplései is ritkábbak lettek. A különféle celebpartikon egyedül volt, vagy meg sem jelent. Ám egyszer csak beütött a bomba: Sylvi egy bulin Balázs társaságában jelent meg. Szemtanuk szerint igencsak közel viszonyban állhatnak, mert bizalmasan közel álltak egymáshoz.

A Bors megkeresésére Sylvi elmondta: valóban sok időt tölt mostanában a PSV Eindhoven sztárfutballistájával, aki korábban a VIVA tévé sztárjával, Adával randizgatott.

„Nagyon élvezzük egymás társaságát, Balázs nem csak szuper focista, de nagyon jó fej, humoros pasi és különleges ember is. Siófokon ismertem meg őt a wakeboardbajnokságon. Vonz, hogy ennyire sikeres, ha csak tehetem, megnézem a meccseit és drukkolok neki. Sokat találkozunk, igazán jó vele, de bármi másról még korai lenne beszélni. Annyi azonban bizonyos: a nyarat együtt töltjük majd” – mondta titokzatosan a szépség, aki nagyon elfoglalt mostanában, modelliskolájában tanít.

„Egyre több pasi jelentkezik, és sokukon egyértelműen látszik, hogy elsősorban nem a modellkedés, hanem a személyem érdekli. Vannak olyan órák, amelyeket én tartok és testközelbe kerülök a modelljeimmel, na, ezt különösen élvezik. Nincs ezzel semmi baj, jólesik a férfiak a rajongása” – tette hozzá huncutul Sylvi, akiből, ki tudja, talán még a magyar Victoria Beckham is lehet…
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását