2024. május 24. - Eszter, Eliza

Viva Zola nem vezetne "Máónika" kvalitású műsort

A Viva Tv fenegyereke a jelenlegiek mellett több műsorötletet is fejleszt, azonban egy dolog biztos: a Mónika show-hoz hasonló talk show-t sohasem adná a nevét!
2010. május 3. hétfő 12:29 - HírExtra
VJ Zolával műsorálmairól beszélgettünk, amiből van is neki bőven. "Pont ma néztem meg egy nagyon érdekes spanyol horrorfilmet, és ezen felbuzdulva egy műsorötlet jutott eszembe, amit majd lehet, hogy meg fogunk valósítani... Nem horror egyébként!" - mondta nevetve a tabutv.hu riporterének a zenetévé műsorvetője, akinek nem csak műsor álmai, hanem műsor rémálmai is vannak.

"A Máónika szintű, és egyéb ilyen kvalitással bíró műsorokat nem vezetném, azt nem annyira szeretném. A talk show műfajában vannak érdekes kategóriák, és vannak érdekes szituációk, amiket szívesen csinálna az ember. Nagyon sok olyan műsor vagy műsorkoncepció van, ami nekem kihívást jelentene, vagy amiben megtalálnám önmagamat. Ha ez egy late night show, vagy egy öko-bio termékkel foglalkozó műsor lenne, lehet, hogy az is megfelelne a számomra!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Zola, akiről a www.vivatv.hu oldalon olvashatsz többet.

function printFlash() { document.write('
további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu
'); document.write(''); document.write(''); } printFlash();
Forrás: Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását