2024. május 13. - Szervác, Imola

Simicskó: Molnár Gyula etikátlanul kampányol

Etikátlannak tartja Simicskó István, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje azt, hogy a parlamenti választáson vele egy körzetben, a főváros XI. kerületében induló szocialista Molnár Gyula új kampányhirdetésein nem szerepel az MSZP logója, az LMP szlogenjére emlékeztető „tényleg lehet más a politika” kitétel ugyanakkor igen.
2010. április 19. hétfő 16:45 - HírExtra
A politikus hétfői, honvédelmi témában tartott sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre beszélt erről.
Úgy fogalmazott: például a Honvédelmi Minisztériumnál is felmerülő korrupciógyanús ügyek érthetővé teszik számára, hogy Molnár Gyula miért "szégyelli" az MSZP-logót.

Simicskó István megjegyezte, arra korábban még nem volt példa, hogy valaki ne tegye ki a saját pártja logóját a plakátjaira, sőt, az megtévesztő módon egy másik párt színösszeállításával jelenjen meg. Közölte: mindezt nem tartja etikusnak, szerinte ugyanis Molnár Gyulának a saját színeiben kellene vállalnia a megmérettetést.

Budapest 16-os számú egyéni választókerületében az első fordulóban nem dőlt el a mandátum sorsa: április 11-én az első helyen Simicskó István végzett a szavazatok 44,48 százalékával, míg a második Molnár Gyula lett 38,22 százalékkal.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását