2024. május 26. - Fülöp, Evelin

Demjén kórházban!

Győrszentiványi koncertje ötven perc után szakadt félbe Demjén Rózsinak, akit a színpadról kellett kórházba szállítani.
2010. április 19. hétfő 09:12 - HírExtra
Demjén lábgörcsre panaszkodva hagyta ott a közönséget. A koncert szervezője, a művelődési központi igazgatója Horváth Eszter szállította Győrbe, a Petz Aladár kórházba.

A Kisalföld úgy tudja, a koncert kezdete után bő ötven perccel Rózsi a számok közben többször is szót váltott a mellette játszó Menyhárt Jánossal, mire a gitáros Demjén vállát veregetve valamit a fülébe súgott. Két-három hasonló szóváltás után a zenekar meghajolt, s Rózsi megköszönte a közönség közreműködését, elnézést kért a rövid koncertért és a lábgörcsre hivatkozva távozott. Jutalma hurrogás és füttyszó volt a taps helyett.

Az énekes honlapjának fórumán azonban számos hozzászólás született, amelyek segíthetnek tisztábban látni.

„Ahogy bizonyára tudjátok, Rózsi cukorbeteg és ez a betegség sajnálatos módon okozhat olyan állapotot, mint amit tegnap tapasztalhattunk.” – olvasható Eszter hozzászólása. Ehhez csatlakozik az együttes egyik tagja, Demeter Gyuri is, aki azt is leírja, véleménye szerint Rózsi komolyabban is vehetné a betegségét. „Sajnos a cukorbetegség valóban ilyen tüneteket produkál! Ezt saját tapasztalatból tudom, mivel magam is e betegséggel küzdöm” – írja többek között a zenész.

Apfa pedig így véli: „Ha tényleg beteg a mi etalonunk, katasztrófa! És ha nem betegség van a dolog mögött?” Ezzel cseng össze, hogy az újság honlapján többen is egyéb okra gyanakodnak.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását