2024. május 2. - Zsigmond

"Igaz szerelmet akarok, nem álmokat!"

Interneten keres magának párt az egykor zenekarokat, szólistákat sikerre vivő énekes-producer. Kozsó sok éves kapcsolata után maradt egyedül, amin még amerikai zenei karrierjébe vetett öröme sem tudott javítani.
2010. április 11. vasárnap 08:15 - Hírextra
Sokat olvashattunk mostanában arról, hogy az interneten keresel párt magadnak. Ezt mennyire vehetjük komolyan?

Egy évvel ezelőtt véget ért egy több éven át tartó kapcsolatom. Suzyval nem csak szerelem volt köztünk, de együtt léptünk fel a színpadon, az Ámokfutókban. Sose gondoltam arra, hogy majd külön folytatjuk az utunkat, nem is tudtam hova tenni az érzést. Szerencsére nagyon jó kapcsolatban maradtunk, hiszek abban, hogy lehet méltósággal is szakítani.

Ezzel szemben megdöbbentően egyedül maradtam, pedig én mindig nagyon társas lény voltam. Volt ebben fájdalom, szomorúság, férfiúi hiúság is. Aztán valaki mesélte, hogy egy internetes társkeresőn talált magának feleséget. Decemberben regisztráltam, írtam egy bemutatkozó szöveget, de igazán őszintén. Először kép nélkül voltam ott, de már úgy is rengeteg érdeklődő üzenetet kaptam.

Elhitték, hogy valóban te vagy a fotók mögött?


Nem! Mindenki kétkedett. Aztán hamar találkoztam azokkal, akik igazán érdekeltek, és ők szembesülhettek az igazsággal.

Szerelmet, vagy szexet keresel?


Igazi szerelmet akarok, nem álmokat. Minden nőben lehet valami szépet és szeretnivalót találni, de nem könnyű kiválasztani az igazit. Szeretem, ha egy nő érzéki, szexi, nőies, vannak érzelmei. Szeretem kényeztetni, óvni. Hiszek a tekintetben, az ölelésben, a titokban. Mondhatják rám, hogy túlságosan romantikus vagyok, de ez nálam valóban így működik.

A mai világban a nők ragadozók lettek, valami furcsa értékrendszer szerint működnek. Nem kell, hogy egy nő a férfi helyett gondolkodjon. A tudatos nők szó szerint lerágják a férfiakat, elveszik, ami jár nekik, és továbbállnak. A férfiak meg már nem férfi istenek, és genetikai kódolásuk miatt szintén nem a hűség példaképei. Ezzel együtt én mindig az őszinteségről beszélek és hiszek a kimondott őszinte szó erejében! Ha jót adsz, Isten meghálálja, és százszor adja vissza.

Jól látom, hogy nem szereted a megalkuvásokat?

- Szerencsés csillagzat alatt születtem. Nagyszerű szülők gyermekeként, akik mindig támogatták az elképzeléseimet. Egy párkapcsolatban az ember képes változni, kompromisszumokat kötni, de ez nem megalkuvás. Szakmai téren szeretem végigvinni az ötleteimet, a terveimet, de azért vannak olyan emberek, akiknek adok a szavára.

Éveken át Amerikában éltél. Ott újra kellett kezdened mindent?


- Végig kellett másznom a ranglétrákat, és ez nem mindig volt könnyű. Ott nem számít, hogy itthon mit tettem le az asztalra. Ha egy kis munkát kaptam egy stúdióban, azt is megcsináltam. Mertem nagyot álmodni, mégpedig azt, hogy meghódítom a világot. New Yorkban, Atlantában, Miamiban, Los Angelesben dolgoztam, mert ott vannak azok, akik meghatározzák a zenei életet. Nagyon sok profi szakembert, zenészt megismertem.

Aztán kaptam lehetőséget arra, hogy megcsináljak egy dalt. Azóta több tucatnyi számot írtam, kész egy lemezre való anyag, elméletileg nem sokat kell már várni, hogy megjelenjen, aztán majd meglátjuk a folytatást. Odakint Run By Love néven készülnek a dalaim, de itthon megmarad Kozso és az Ámokfutók. Május elején jelenik meg a legújabb lemezem, amin a régi Ámokfutók slágerek remixei, és vadiúj szerzemények is hallhatók lesznek.

Sorolhatnánk azokat a sztárcsapatokat, akik neked köszönhették a népszerűséget. Most is foglalkozol ilyesmivel?


Igen, de megpróbálom ezt most kordában tartani, és inkább a háttérből irányítani a dolgokat. Sokszor magyarázkodnom kellett azért, hogy miért csinálok valakiből sztárt. Ebből már nem kérek. Közben felgyorsult a világ, ma már nem biztos, hogy úgy működnek a dolgok, mint a Bestiák, vagy a ShyGys idejében. Előtérbe kerültek a producerek, akik komplett produkciókat tesznek le az asztalra.

1.795.000 eladott lemez van mögöttem, 15 platina, 49 aranylemez. Huszonkét produkcióm volt, akiknek dalokat írtam, vagy akiket menedzseltem. Idén három új produkció jelenik meg a könnyűzenei palettán, és nem titkolt szándékom, hogy a nemzetközi vizeket is megcélozzuk velük. Zajlanak a válogatások, már találtam is néhány nagyon tehetséges, szép, ügyes srácot- lányt. Június körül már bemutatkoznak a közönség előtt is.

 Azt is olvashattuk, hogy te leszel az RTL Klub X-Faktorának egyik zsűritagja…

Sokaktól megkapom, hogy a mögöttem levő teljesítmény miatt ott lenne a helyem, de ez nem csak rajtam múlik. Örömmel vállalnék egy ilyen szerepet, és azt is vállalnám, hogy szétszedjenek utána a negatív kritikáim miatt. Vagy szeretnek, vagy utálnak, de rólam mindenkinek van véleménye. Biztos, hogy egy ilyen jellegű műsor miatt is kapnék hideget- meleget.. Nem kell, hogy engem mindenki imádjon, de azt az egyet nem szeretem, ha átnéznek rajtam, vagy semmibe veszik a múltamat, a munkásságomat.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását