2024. május 19. - Ivó, Milán

Mesterházy: minimális összefogásra szükség van

A nemzet érdekét az szolgálja, ha a rövid távú politikai pártérdekeket félreteszik, a nemzet érdekében minimális együttműködésre szükség van.
2010. április 9. péntek 07:35 - HírExtra
Véleménye szerint nem lehet mindig a reváns-vágyra építeni a politikát. "Azzal együtt, hogy sokszor gondolom: a Fidesz valóban megérdemelné, hogy olyan ellenzéke legyen, mint amilyen ő volt" - tette hozzá a szocialista politikus.

Az interjúban Mesterházy Attila kifejtette: az MSZP nem folytathatja eddigi politikáját, sem akkor, ha kormányon marad, sem akkor, ha ellenzéki szerepre kényszerül. Megváltozik a politikai erőtér, bekerül egy szélsőjobboldali párt az Országgyűlésbe, ehhez alkalmazkodni kell - fogalmazott.

A miniszterelnök-jelölt azt mondta: a baloldal számára fontos rétegeket kell képviselniük a felkínált programjuk mentén, így a középréteget és az elesetteket. "Nekünk a munkavállalókkal, a szakszervezetekkel kell szövetséget kötnünk és képviselni az érdekeiket" - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

z_zalai
2010. április 9. 09:51
Gyurcsány megmondta, hogy sokszorosan adják majd vissza, akkor most kinek higgyen az ember?! Állandóan megy a csúsztatás és a hazudozás.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását