2024. május 20. - Bernát, Felícia

Életveszélyesen gyönyörű test!

A hangja után a testét is istenítheti a szépséget kedvelő férfilélek Széles Izának. Hiába a konzervatív neveltetés, Iza mégis vetkőzött.
2010. április 9. péntek 11:59 - HírExtra
A Him magazinnak sikerült az, ami előtte sokaknak nem: levetkőztette Széles Izát. A címlapra került szépség, megérte a próbálkozást.

„Korábban más férfimagazinok is megkörnyékeztek, de nem tudtak meggyőzni, s nem tervezem, hogy levetkőzöm más újság számára is, teljes aktot pedig soha nem vállalnék” – mondta a Borsnak a huszonhárom éves énekesnő, aki először szégyenlősen állt a fényképezőgép elé.”

„Szégyenlős vagyok, és a neveltetésem is konzervatív. Nekem már ez a fotósorozat is az ízléshatárt súrolta, de a végeredménnyel elégedett vagyok. A kezdeti félszegségemet a fotózáson feloldotta a jó csapat és a hangulat” – árulta el a Borsnak Iza, akinek sem koplalásra, sem testedzésre nem volt szüksége, hogy tökéletes formában jelenjen meg a műteremben.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását