2024. május 17. - Paszkál

LMP: Bokros Lajos nem vállalta a vitát

A Lehet Más a Politika (LMP) szomorúan tapasztalta, hogy az MDF miniszterelnök-jelöltje, Bokros Lajos nem vállalta a vitát Schiering Gáborral, a párt gazdaságpolitikai szakszóvivőjével - közölte az LMP csütörtökön az MTI-vel.
2010. április 8. csütörtök 14:21 - HírExtra
Közleményükben emlékeztetnek arra, hogy Scheiring Gábor kedden hívta vitára Bokros Lajost, mivel nyilatkozataiból arra következtettek, hogy az MDF miniszterelnök-jelöltje nem ismeri az LMP gazdaságpolitikai elképzeléseit.

Kitérnek arra is, hogy miután a felhívásra választ nem kaptak, Scheiring Gábor csütörtökön személyesen szerette volna átadni az LMP programját Bokros Lajosnak, és kész lett volna nyilvános vitában ismertetni az LMP elképzeléseit, de a vitapartnereire várakozó közgazdász a helyszínen elzárkózott a vitától, "sőt a kampánycsapat tagjai fizikailag akadályozták meg még azt is, hogy Scheiring Gábor átadja neki az LMP programját".

Bokros Lajos csütörtökön 11 órára vitára várta az országos listát állított pártok miniszterelnök-jelöltjeit és az LMP listavezetőjét, a budapesti helyszínre azonban a meghívottak közül senki jött el. A meghirdetett időpont előtt néhány perccel megjelent Scheiring Gábor, azonban Somogyi Zoltán, az MDF kampányfőnöke közölte: Schiffer Andrásnak, az LMP listavezetőjének kellett volna megjelennie.

Karácsony Gergely, az LMP kampányfőnöke felvetette: Bokros Lajos nem mer kiállni vitázni egy 28 éves fiatalemberrel? Bokros Lajos válaszul azt közölte, Scheiring Gáborral szívesen vitázik máshol, például a Közép-Európai Egyetem egyik előadótermében.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását