2024. május 17. - Paszkál

Milliárdos tender: lesz, vagy nem lesz "mutyi"?

Budapest önkormányzata közbeszerzési eljárást írt ki az európai uniós támogatással megvalósított projektjei integrált tájékoztatási feladatainak ellátására.
2010. április 1. csütörtök 08:24 - HírExtra
A Margit híd felújítása mellett várhatóan tíz közlekedési és négy városrehabilitációs, 12 közszolgáltatás-fejlesztési és két kommunális projekt megvalósításának kommunikációját kell megszervezni és lebonyolítani, összesen 1,147 milliárd forint keretösszegben - írta a Napi Gazdaság csütörtöki számában.

A közbeszerzési hirdetmény szerint mindezt az uniós társfinanszírozású projektekből finanszírozza az önkormányzat, a teljesítés során az elvégzendő munka és a keretösszeg is csökkenhet 50 százalékkal. A nyílt közbeszerzési eljárásra május 14-ig lehet ajánlatot benyújtani.

A legnagyobb keretösszeg, nettó 300 millió forint a közlekedésfejlesztési projektek tájékoztatási feladataira juthat, a Margit híd mintegy 26 milliárd forintos rekonstrukciójának kommunikációjára pedig - e tender keretében - 133 millió.

A pályázat nyerteseivel várhatóan június végén kötnek szerződést, a legkorábban, 2011. január végéig a közszolgáltatások infrastrukturális fejlesztési projektjeinek tájékoztatását kell levezényelni, a Margit hídét 2011. június 1-jéig, míg a közlekedési projektekét június 30-ig, a kommunális és közműfejlesztésekét pedig 2011. december 31-ig - olvasható a Napi Gazdaságban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását