2024. május 9. - Gergely

Vona: csak a Jobbik képes fordítani az ország sorsán

Vona Gábor szerint Magyarországnak a „politikusbűnözés” felszámolására, a magyar gazdaság talpra állítására és a közbiztonság javítására van szüksége, amelyet kizárólag az általa vezetett Jobbik Magyarországért Mozgalom képes megvalósítani.
2010. március 25. csütörtök 07:13 - HírExtra
A Jobbik miniszterelnök-jelöltje erről a Magyar Televízió választási programokat és országos listavezetőket bemutató műsorsorozatának első meghívottjaként beszélt szerda este.

Vona Gábor, a műsorvezető többszöri kérdésére sem kívánt pontos számokat mondani a Jobbik programjának várható bevételi, illetve kiadási hatásairól. A Jobbik elsősorban a munkahelyteremtéssel, valamint az államadósság feltételeinek újratárgyalásával, a korrupció felszámolásával és a multinacionális cégek, illetve bankok megadóztatásával képzeli el intézkedéseinek finanszírozását - fejtette ki a párt kormányfőjelöltje.

Megerősítette, hogy a közüzemi számlák csökkentése érdekében államosításokat javasolnak az energiaszektorban, valamint népszavazást kívánnak kiírni a Lisszaboni Szerződés felmondásáról.

A Jobbik ezen felül egyebek mellett "önellátó börtönöket" állítana fel, megszüntetné a kötelező magánnyugdíj-pénztárakat, valamint „szülői életjáradékot” vezetne be az idős szülők személyi jövedelemadón keresztüli közvetlen támogatására - sorolta az MTV szerdai vendége.

A kereskedelmi csatornák jövőjét firtató kérdésre Vona Gábor úgy válaszolt, hogy a TV2 és az RTL Klub „alaposan visszaélt a magyar társadalom bizalmával”, a Jobbik kormányra kerülése esetén pedig „több millió ember számára sokkal jobb TV-csatornák lesznek”.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását