2024. május 17. - Paszkál

Flancolás és pózolás a Oscar-gálákon

Március 7-én, vasárnap rendezik meg Hollywoodban a 82. Oscar-díj átadót, mely minden flancolást és pózolást leszámítva a filmszakma legmegbecsültebb díjkiosztója.
2010. március 5. péntek 11:59 - HírExtra
Amennyire fontos a színészeknek a filmszakma értékes szobrocskája, ugyanannyira számít nekik a megjelenés is, hiszen a másnapi újságok szinte ízig-vérig kielemezik a sztárok tündöklését és botlását. Így a lapok hasábjain a méregdrága öltözetek, milliós gyémántok, elcsúszott nyakkendők vagy az éppen aktuális partnerek ugyanúgy szerepet kapnak, mint a nyertesek névsora.



Az Avatar és a Bombák földjén című filmek új felfedezettei mellett a már rutinos „vörös szőnyeg – koptatók“ is megjelennek. Idén Tom Cruise, Nicole Kidman, Ben Affleck, Angelina Jolie vagy Cameron Diaz sem hiányozhat az évente nagy felhajtással övezett díjátadóról. S vajon hogy néztek ki ezek a sztárok a korábbi Oscar gálákon? Mennyit változtak az évek folyamán?

Míg Tom Cruise az elmúlt 25 év Oscar-díjátadói során három feleséget is elfogyasztott, addig a kis Angelina Jolie szinte a vörös szőnyegen élte az életét, s igazi hollywoodi dáma lett. Ugyanakkor Ben Affleck sem panaszkodhat, hiszen két csodaszép barna hajú hölggyel, Jennifer Lopezzel és Jennifer Garnerrel is megjelent már az Oscar gálán.

Nézd meg az elmúlt években ki kinek az oldalán és hogyan jelent az Oscar díjátadón!
Forrás: bella café
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását