2024. május 18. - Erik, Alexandra

Március 15-i pártrendezvények a fővárosban

Több nagyszabású pártrendezvény is lesz egy időben a március 15-i nemzeti ünnepen Budapest belvárosában.
2010. március 2. kedd 19:50 - HírExtra
Az MSZP országos nagygyűlést tart a nemzeti ünnep tiszteletére március 15-én délután, a Pilvax közben - tájékoztatta az MTI-t kedden a párt országos központja. A szabadtéri eseményen beszédet mond Mesterházy Attila, a párt miniszterelnök-jelöltje. A rendezvényt március elsején bejelentették az illetékes hatóságoknak.

A Fidesz-KDNP az Erzsébet híd pesti hídfőjénél tartja kampánynyitó nagygyűlését március 15-én délután - jelentette be Nyitrai Zsolt kedden. A Fidesz operatív igazgatója közölte: a rendezvény - amelyen beszédet mond majd Orbán Viktor Fidesz-elnök is - külsőségeiben visszafogott, alacsony költségvetésű lesz.

A Jobbik - Dúró Dóra szóvivő MTI-nek adott keddi tájékoztatása szerint - a Deák Ferenc téren tart nagygyűlést március 15-én délután, amelyen felszólal Vona Gábor, a Jobbik kormányfőjelöltje és Morvai Krisztina EP-képviselő, államfőjelölt.

A Magyar Demokrata Fórum az MTI-vel azt közölte: nem kívánja a nemzeti ünnepet "az utcai pártpolitizálás öncélú kampányeszközévé silányítani", a párt szimpatizánsai, barátai március 13-án a Petőfi Irodalmi Múzeumban Katona Tamás történész előadásával emlékeznek a szabadságharc hőseire, március 15-én pedig Gábor Áron emlékművét koszorúzzák meg az MDF képviselői.

Demszky Gábor SZDSZ-es főpolgármester - a hagyományoknak megfelelően - a Petőfi-szobornál kora délután mond beszédet a nemzeti ünnepen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását