2024. május 19. - Ivó, Milán

Szégyen, gyalázat! Gyereket vert a volt miniszter!

A konzervatív politikus egy karneválózó kisfiút rúgott meg, ráadásul utólag sem hajlandó elnézést kérni. Nem is próbálja menteni a menthetetlent.
2010. február 25. csütörtök 10:59 - HírExtra
Norman Tebbit volt Tory miniszter hetvennyolc évesen is kemény legénynek képzeli magát. A Suffolk-i illetőségű, Margaret Thatcher régi barátja és egykori kormánytagja a minap nekirontott az  angol kisváros utcáin karneválozóknak és megrúgott egy kisfiút. Tettéért azóta sem hajlandó bocsánatot kérni.

A kínai újév beköszöntét szinte minden országban megünneplik a kínaiak, nem történt ez másként az ex-politikus városában, Suffolk-ban sem - írja a Bors. A bulvárlap szerint Margaret Thatcher volt brit miniszterelnök jobbkeze hamar megunta a dáridót.  Kirontott házából és szó szerint belerugott az egyik arra táncoló, piros sárkány hátsójába.

"Egy öregember kiabálva rontott neki a karneválozóknak. Először a dobokat próbálta elkobozni, de mivel nem sikerült, mérgében az egyik sárkány alfelét vette célba lábával. Valószínűleg nem tudta, hogy egy kisfiú bújt el a sárkány jelmez hátsó felében" - kommentálta az  eseményeket egy beszédes szemtanú.

Tebbit úr már nem bizonyult ilyen közlékenynek. "Nem gondolom, hogy túlreagáltam a helyzetet, nem tudtuk elviselni azt a hangzavart. Elismerem, összetűzésbe kerültem az egyik sárkánnyal, de hozzá kell tennem, hogy ő kezdte. Ez volt az első eset, hogy egy kínai sárkány kötekedett velem!" - puffogott egy sor a mikrofonokba.

Az egyik újságíró kérdésére, mi szerint nem üzen-e valamit a megrúgott kisfiúnak, pedig annyit mondott: máskor inkább a sárkány fejét, mint alfelét válassza... Végül a Tory-k helyi képviselője, Patrick Chung sietett az öreg segítségére.

"Pár nappal később tőlem (!!! - a szerk.) bocsánatot kért, idő kellett, hogy felismerje tettének súlyát" - próbálta menteni a menthetetlent Chung.

Ám hiába: nem ez az első eset, hogy Tebbit összetűzésbe került szomszédaival. Tavaly novemberben a helyi kocsmárossal rúgta össze a port, miután sörös és borosüvegeket talált bejárata előtt, azokat pedig átdobálta a kocsmáros kertjébe.

Aztán kiderült, a palackok egy közeli szupermarketből származnak...
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását