2024. április 29. - Péter

Tortának öltözve lopott csókot Lady Gaga

Ismét nagyot domborított a "cuki" énekesnő... Ha kíváncsi, miket művelt az idei Music Avards-on, katt ide!
2010. február 18. csütörtök 10:00 - HírExtra
A popszakma mesevilágába (mocsarába?) tavaly berobbant énekesnő hófehér esküvői tortának öltözve "kápráztatta" el londoni publikumát. Persze nemcsak extrém maskarájával, hanem a színpadon is kitett magáért, a közönség ennek megfelelően lélegzet visszafojtva nézte produkcióját.

A világ legnagyobb angol zenei díjátadóján a szokásokhoz híven brit és nemzetközi kategóriában is szétosztották a díjakat, az est fénypontja azonban a jelek szerint már-már beteges feltűnési viszketegségben szenvedő Lady Gaga volt, hiszen a művésznő addig pózolt fura külsejével, míg egy csók erejéig a dúsgazdag Philip Treacyt is sikerült becserkésznie.

Ehhez képest mellékes, hogy Gaga, - megvillantva az amerikai zeneipar erejét - a nemzetközi kategóriában 3 díjjal elsöprő győzelmet aratott. A legjobb brit énekesnő egyébként Lily Allen lett, a legjobb férfi előadó díját pedig Dizzee Rascal vihette el, aki ezzel szépen elcsente Robbie Williams elől az áhított nyereményt.

Az "isteni" Robbie sem sem távozott azonban üres kézzel: az énekes egy a szigeteken igen megtisztelő kitüntetéssel, a brit zenei életmű díjjal a markában térhetett nyugovóra.

Bekerült még a zenetörténelembe a nemrégiben felfedezett JLS is, minthogy a szimpatikus fiúcsapat 2 díjat is elnyert az estén. A legjobb brit együttes az indie zenében otthonosan mozgó Kasabian lett, míg a legjobb brit album díjával a Florence the Machine-t tüntette ki a díjakról döntő zsűri.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását