2024. május 25. - Orbán

Itt van a jövő: mobilkonferencia

Ma délelőtt megkezdődik a mobil iparág legjelentősebb eseménye, a barcelonai GSMA Mobile World Congress (MWC).
2010. február 15. hétfő 07:19 - HírExtra
Az egyik legnagyobb standon a Magyarországon is szolgáltató, T-Mobile mutatkozik be internetes és más megoldásaival, míg a mobilgyártók közül a világelső Nokia nem vesz részt a kiállításon.

Igaz, a helyszíntől nem messze, egy másik épületben két napon keresztül fogadja a mobil távközlés iránt érdeklődőket. A Nokia vélhetően úgy gondolja, anyagilag is jobban megéri neki, ha nem négy napon át tartó MWC-én jelenik meg, hiszen itt is be tudja mutatni készülékeit és a legújabb szolgáltatásait.

A kiállításon a készülékgyártók új operációs rendszerekkel felszerelt mobilokat mutatnak be, fényesebb és teltebb színekkel, a korábbiakhoz képest jóval nagyobb érintőkijelzőkkel.

A február 15-18 között megrendezendő eseményen az ITD Hungary támogatásával magyar cégek is részt vesznek: az Allround, a FlexiTon, az ITware, és a BHE Bonn Hungary közös standon mutatkozik be a világ legnagyobbjai mellett. A vállalkozások mobilszolgáltatóknak kínálnak szoftver- és hardvermegoldásokat.

A barcelonai eseményen a világ legbefolyásosabb mobilszolgáltatói és beszállítói jelennek meg - például a Sony-Ericsson, Motorola, HTC, Huawei, Samsung -, illetve a szórakoztatóipari, média és internetes cégek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását