2024. május 4. - Mónika, Flórián

"Olyan erős aurája volt, hogy egyből magához vonzott!"

A Megasztárban találkozott a két fiatal, ahol az egyre több közös munka során egy idő után bármennyire is küzdöttek érzéseik ellen – hiszen a műsorsorozat idején Varga Feri még családos ember volt - , nem tudtak ellenállni egymás kisugárzó személyiségének.
2010. február 14. vasárnap 09:16 - Ruttka Ildi
Hogyan találkoztatok először?

Betti: Egy televíziós műsorban ahol Ferivel kaptunk egy közös dalt. Én a zenekar énekesi feladatait láttam el, Feri pedig versenyző volt. A helyzet az volt, hogy nem volt ez betervezve, sőt sokáig küzdöttem is ellene, de hát a szerelem az szerelem….

Feri: A Megasztárban találkoztunk és egy zenekari próba során kezdődött meg a közelebbi ismerkedésünk. Későbbiekben ketten is össze kellett ülnünk szigorúan szakmai kérdések miatt az elején, de mivel sokat voltunk ekkoriban együtt, egyre jobban el kezdtem vonzódni Bettihez.

Mi tetszett meg a párodban, mi az, ami megfogott benne?

Betti: Nekem az őszintesége és a szeme….és hát imádom az ilyen picit olaszos úgymond „digós”fizimiskát. Ideális ideál lett azonnal .Gyönyörű!

Feri: A mosolya. A sugárzó tekintete. Olyan erős aurája volt, hogy egyből magához vonzott.

Miben változtatott meg ez a szerelem?

Betti: Egyszerre mindenben és semmiben.. Nem kellett megjátszani magam, sokan itt rontják el. Feri a kezdet kezdetétől az szerette, aki vagyok és ez így van rendjén.

Feri:
Alapvetően semmiben, de Betti mellett olyan érzéseket tapasztaltam meg, melyeket azelőtt soha.

Hogyan egyeztetitek a magánéletet a munkával?


Betti: Nálunk ez egybefolyik,mert bármelyik pillanatban lehet munka ,ugyanakkor utolsó pillanatban tudjuk meg azt is hogy mikor van magunkra idő. Mindig minden változik…

Feri:
Se magánéletünk se szakmai életünk nincs….egyik pillanatban homlok puszi van a másikban már a gépelőtt ülök és énekelek.

Mi volt a legemlékezetesebb közös emléketek?


Betti: Rhodosz. 2007.-ben, ahol az esküvőnket tartottuk. Tenger, gyönyörű sziklák és búvárkodás….minden megvolt egy csodálatos kezdethez.

Feri: Az első Görögországi nyaralásunk. Az esküvőnk.

Hogyan képzelitek el a közös jövőt?

Betti:
Szeretném ezt folytatni! A közeli jövőről talán annyit hogy együtt és isteni ötletekkel tele.Ezt értem szakmai és magánéleti szempontból is, de hát, mint mondtam ez összefolyik a mi esetünkben.

Feri:
Bettivel természetesen! Továbbá szeretnék még több időt a gyerekeimmel tölteni. A zenével kapcsolatban pedig nagy durranásra készülünk, de ez még titok.

Mivel tudod felbosszantani a párod?

Betti: Szerintem bármivel. Nem vagyok kiszámítható típus így a százalékos esély igen magas!

Feri: A dobolásommal, mert mindig jár a lábam és Betti szerint ez nyugtalanságra utal….pedig csak egyszerűen gyakorolok.

Ki a dominánsabb fél a kapcsolatban?

Betti: Szerintem Ferié az utolsó szó! Csinálhatok én bármit. Mégis csak egy férfi, rémisztőbb és erősebb, mint én!

Feri:
Részemről próbálom úgy alakítani, hogy Bettinek legyen igaza, és ha igaza van, meg is fogadom, de azért szeretek én dönteni.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását