"Olyan erős aurája volt, hogy egyből magához vonzott!"

A Megasztárban találkozott a két fiatal, ahol az egyre több közös munka során egy idő után bármennyire is küzdöttek érzéseik ellen – hiszen a műsorsorozat idején Varga Feri még családos ember volt - , nem tudtak ellenállni egymás kisugárzó személyiségének.

Hogyan találkoztatok először?

Betti: Egy televíziós műsorban ahol Ferivel kaptunk egy közös dalt. Én a zenekar énekesi feladatait láttam el, Feri pedig versenyző volt. A helyzet az volt, hogy nem volt ez betervezve, sőt sokáig küzdöttem is ellene, de hát a szerelem az szerelem….

Feri: A Megasztárban találkoztunk és egy zenekari próba során kezdődött meg a közelebbi ismerkedésünk. Későbbiekben ketten is össze kellett ülnünk szigorúan szakmai kérdések miatt az elején, de mivel sokat voltunk ekkoriban együtt, egyre jobban el kezdtem vonzódni Bettihez.

Mi tetszett meg a párodban, mi az, ami megfogott benne?

Betti: Nekem az őszintesége és a szeme….és hát imádom az ilyen picit olaszos úgymond „digós”fizimiskát. Ideális ideál lett azonnal .Gyönyörű!

Feri: A mosolya. A sugárzó tekintete. Olyan erős aurája volt, hogy egyből magához vonzott.

Miben változtatott meg ez a szerelem?

Betti: Egyszerre mindenben és semmiben.. Nem kellett megjátszani magam, sokan itt rontják el. Feri a kezdet kezdetétől az szerette, aki vagyok és ez így van rendjén.

Feri:
Alapvetően semmiben, de Betti mellett olyan érzéseket tapasztaltam meg, melyeket azelőtt soha.

Hogyan egyeztetitek a magánéletet a munkával?


Betti: Nálunk ez egybefolyik,mert bármelyik pillanatban lehet munka ,ugyanakkor utolsó pillanatban tudjuk meg azt is hogy mikor van magunkra idő. Mindig minden változik…

Feri:
Se magánéletünk se szakmai életünk nincs….egyik pillanatban homlok puszi van a másikban már a gépelőtt ülök és énekelek.

Mi volt a legemlékezetesebb közös emléketek?


Betti: Rhodosz. 2007.-ben, ahol az esküvőnket tartottuk. Tenger, gyönyörű sziklák és búvárkodás….minden megvolt egy csodálatos kezdethez.

Feri: Az első Görögországi nyaralásunk. Az esküvőnk.

Hogyan képzelitek el a közös jövőt?

Betti:
Szeretném ezt folytatni! A közeli jövőről talán annyit hogy együtt és isteni ötletekkel tele.Ezt értem szakmai és magánéleti szempontból is, de hát, mint mondtam ez összefolyik a mi esetünkben.

Feri:
Bettivel természetesen! Továbbá szeretnék még több időt a gyerekeimmel tölteni. A zenével kapcsolatban pedig nagy durranásra készülünk, de ez még titok.

Mivel tudod felbosszantani a párod?

Betti: Szerintem bármivel. Nem vagyok kiszámítható típus így a százalékos esély igen magas!

Feri: A dobolásommal, mert mindig jár a lábam és Betti szerint ez nyugtalanságra utal….pedig csak egyszerűen gyakorolok.

Ki a dominánsabb fél a kapcsolatban?

Betti: Szerintem Ferié az utolsó szó! Csinálhatok én bármit. Mégis csak egy férfi, rémisztőbb és erősebb, mint én!

Feri:
Részemről próbálom úgy alakítani, hogy Bettinek legyen igaza, és ha igaza van, meg is fogadom, de azért szeretek én dönteni.