2024. április 20. - Tivadar

Benkő Dániel: Andi, taníts már meg engem b.szni!

A feleséget kereső pucér lantművész ezúttal saját lakásában fogadta a Tabu Tv stábját, ahol a nemi szerveket és meztelen alakokat ábrázoló festmények árnyékában mesélt a szexuális életéről. Benkő Dániel elmondta, hogy amikor újdonsült feleségével, Andival találkozik, akkor szinte egész végig csak szeretkeznek, de ennek ellenére kameráink előtt mégis arra kérte aráját, hogy tanítsa meg őt b.szni!
2010. február 11. csütörtök 10:16 - HírExtra
Benkő Dániel nem tagadta meg önmagát. A Kanos Lantos ismét kitett megáért, és természetesen a szexről van szó.

Benkő Dániel azóta a föld felett lebeg, mióta az RTL Klub segítségével megtalálta az igazit. "Ezer nőt lehet hajtani, de az ember életében el kell jönnie annak a pillanatnak, amikor egy nőben is meg kell találnia az ezerféleséget!" - meséli a tabutv.hu riporterének a pucérkodó lantművész, aki nemrég egy valóságshow keretein belül találta meg feleségét.

"Amikor együtt vagyunk, akkor reggeltől estig dugunk ezerrel. A szeretkezés része a szex, és ez a mi esetünkben úgy működik, hogy minden porcikánk részt vesz benne. Nemrég mondtam neki, hogy Andikám, taníts már meg engem b.szni. Azt mondta: Ó, tudsz te már!" - ecseteli Benkő Dániel a Tabu Tv internetes videójában az újdonsült arája és közte lévő pikáns kapcsolatot.

A botrányvideót itt tekinthetik meg.

Forrás: Tabu Tv/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását