2024. május 16. - Mózes, Botond

Mégsem ússza meg a Jacko-gyilkos?

Hétfőn emelnek vádat Michael Jackson orvosa ellen a sztár halálával kapcsolatban - közölte pénteken a Los Angeles-i ügyészség. Hozzátették, hogy annak részleteiről is csak aznap adnak tájékoztatást.
2010. február 6. szombat 09:05 - HírExtra
Az ügyet közelről ismerők szerint Conrad Murrayt gondatlanságból okozott emberöléssel fogják megvádolni. Ha ezt a vádat bizonyítottnak találják, akkor akár négy évi börtönbüntetést is kiszabhatnak rá.
Murray a popsztár személyes orvosa vo
lt, és akkor is az énekes Los Angeles-i házában tartózkodott, amikor Jackson - vélhetően gyógyszer-túladagolás következtében - elhunyt.

Az orvosnak egy büntetőjogi bíróság előtt kellett megjelennie pénteken. Arra lehetett számítani, hogy már aznap vádat emelnek ellene, de az ügyészség szóvivőjének közlése szerint nem készült el a papírmunkával.

Michael Jackson június 25-én hunyt el londoni koncertsorozatára készülve. Az orvos szakértői jelentések szerint szervezetében kisebb műtétekhez használt erős altatót találtak, amelyet csak orvos adagolhatott neki. Emellett más nyugtatókat, fájdalomcsillapítókat is szedett.

Murray kihallgatása során elismerte, hogy Jacksonnak krónikus álmatlanság ellen röviddel halála előtt is adott a műtéti altatóból.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását