2024. május 26. - Fülöp, Evelin

Ismeretlen férfi surrant be Susan Boyle házába

Ismeretlen férfiba botlott Susan Boyle skót énekesnő, amikor kedden késő este hazaért otthonába Blackburnben, egy kis skót faluban.
2010. január 28. csütörtök 06:50 - HírExtra
A The Sun című brit lap beszámolója szerint Boyle egy haiti rászorulókat támogató jótékonysági dal londoni felvételéről tért haza, amikor összefutott a hívatlan vendéggel. A férfi azonnal elfutott.

A helyi rendőrség közvetlenül nem erősítette ugyan meg az értesülést, az énekesnőről kérdezve annyit azonban elárultak, hogy kedd este egy birtokháborítási bejelentés nyomán valóban kivonultak egy blackburni helyszínre. A rendőrség szerdai bejelentése szerint őrizetbe is vettek egy férfit, de már kiengedték.

Boyle-t sokkolta az eset - idézi az énekesnő egyik barátján a brit bulvárlap. Nem ez volt az első alkalom, hogy a gyors karriert befutó amatőr énekesnő megtapasztalhatta az ismertség árnyoldalát: tavaly karácsonykor kertjéből két kukkoló bámult be a nappalijába.
A 48 éves, korábban szociális munkásként dolgozó Susan Boyle a Britain’s Got Talent nevű tehetségkutató műsorban tűnt fel tavaly tavasszal, s szinte azonnal világhírnévre tett szert, miután a verseny első fordulójában elénekelte a Nyomorultak című musical I Dreamed a Dream című dalát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását