2024. május 19. - Ivó, Milán

Fejjel egy hóbuckában

Itt a tél, esik a hó, így ellepték a síelés megszállottjai a sípályákat. Mivel videokamera és internet is létezik, egyértelmű, hogy a bakikat a kedves, jóindulatú barátok felteszik az internetre. Ezekből válogattunk Önöknek egy csokorra valót.
2010. január 9. szombat 12:06 - Győry S. József

Ez fájhatott


Kíváncsiak arra, hogy milyen érzés lehet nagyjából száz kilométerrel nekivágódni az anyaföldnek egy síléccel az ember lábán? Nyilván nem mondunk újat azzal, hogy szörnyen rossz. És bizony vannak olyanok, akik sportot űznek ebből a tevékenységből: viszont a videón látható fiatalembernek nem esett komolyabb baja, mivel a hülyéknek mindig szerencséjük van.

A Homo Sapiens párzási szokásai


Fotós kollegánkat elküldtük egy festőien havas tájra, hogy készítsen néhány érdekes felvételt az aktuális hó helyzetről, ám barátunk egy megdöbbentő, és igen ritka zoológiai esetnek volt szemtanúja: megfigyelhette a Homo sapiens nevű primitív életformának a párzási szokásait. Jó szakemberhez méltóan egy kamera is volt nála, így sikerült egy felvételen megörökítenünk Önöknek ezt a páratlan esetet.

Eme lényeknek egy kis buckára van szükségük, melyre síléccel ráugratnak, és az párosodhat a nőstényekkel, aki a legviccesebben ér földet. Bizony, az éghajlatváltozás ezt a fajt is megbolondította, hiszen egy nőstény sem volt a környéken. Fotós kollegánk nem várta meg a végkifejletet, azonnal visszarohant a szerkesztőségünkbe, így melegében tudjuk tálalni Önöknek ezeket a megdöbbentő képsorokat!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását