2024. március 29. - Auguszta

Jobb vagyok Casanovánál

Három sztár, akik jócskán túltesznek a 18. századi velencei kalandor-író, Casanovának a hódításain. Mi a titkuk? Honnan van ennyi energiájuk? És ami a leglényegesebb: egész pontosan mennyi az annyi?
2010. január 5. kedd 07:55 - HírExtra
Mi kell a nőknek és a férfiaknak? Biztonság? Esetleg pénz? Vagy talán – sőt, emellett –szex? Nyilán mindenkinek más és másra van szüksége, nemtől függetlenül: sajnos ebben kérdésben a KSH még nem készített felmérést. De ha készítenének is, a számok-statisztikák nem elég beszédesek, mondhatni, hogy nem életszerűek. Az igazi Casanovákat a társadalomban kell keresni, az utcán, a kocsmában, a könyvtárban, vagy akár – rosszabb esetben – a szószéken. De mi a helyzet az igazi „nagykutyákkal”, vagyis az ismert emberekkel, akik röptében kapják el a legyet is? Jelen írás erre kíván rámutatni.

Casanova. Azokat a férfiakat jellemezzük ezzel a szállóigévé vált névvel, akik igazán tudják, hogy miként lehet sikeresen elcsábítani az ellentétes nemet. De valójában tudjuk, hogy ki volt az a sokat emlegetett, legendás Casanova?

Az "utolérhetetlen"

Giovanni Giacomo Casanova de Seingault a 18. század legnagyobb botrányhőse volt. Egy színésznő gyermekeként látta meg a napvilágot, amire ebben az időben nem igazán voltak büszkék az emberek: vélhetően a közönség szórakoztatását összemosták más, szórakoztató tevékenységekkel. Casanova épp ezért családfát hamisított magának, melyben spanyol nemesi ősökig vezette vissza a származását, mindezt persze alaptalanul. A társasági életbe egy velencei nemes vezette be, aki szívén viselte az ifjú kalandor sorsát, okulását egészen addig, míg a pártfogolt ifjú el nem szerette a feleségét.

A velencei hatóság börtönbüntetésre ítélte Casanovát, akinek mint egy sablonos kalandfilmben sikerült megszöknie onnan. A vádak között nem mellékesen szerepelt a hamiskártyázás, a vallástalanság és a fekete mágia is. A szökés után Casanovát Párizsba sodorta a szél, ahol megszervezte a királyi lottót, ezzel biztosítva magának az anyagi jólétet. Élete vége felé megírta az önéletrajzát, melyben beszámolt a kalandjairól. Saját bevallása szerint életében több mint száz hölggyel került intimebb viszonyba.

Száz „kaland”? Amint végigolvassák a cikket, ez a szám mindjárt nem fog oly jelentősnek tűnni.

Charlie Sheen

Ha valaki, akkor mister Sheen igazán ismeri a nőket, matematikailag legalább ötvenszer annyira, mint Casanova barátunk. Feltételezhetően ebben a férfipróbáló feladatban segítségére volt a kábítószer és az alkohol celebéknél már jól bevált duettje is, mivel ezeket a szereket legalább annyira kedvelte, mint a hölgyeket. Az a hír járja róla, hogy a kilencvenes években előszeretettel rendelt lányokat egy bordélyházból: egy dúsgazdag, ismert sztár miért tenne ilyet? Talán szexmániás lenne? Ugyan… a pletyka szerint Charlie szex közben a követező mondatot súgta volt neje, Denise Richards fülébe:

Eszméletlen jó vagy baby, benne vagy a legjobb ezerben, akit valaha is megkeféltem.” Gratulálunk!

Julio Iglezias

Minden idők legismertebb latin előadóművésze már nem egy mai darab, de ettől függetlenül még mindig nők százezrei őrülnek meg, ha csak a nevét hallják. Vajon mi lehet a titka ennek a - zoológia nyelvére lefordítva - már korosodó, de még mindig domináns alfahímnek? Talán mert egy „deres halántékú” latin szívtipró, aki nem mellesleg dúsgazdag? Lehet. A z viszont tény, hogy Julio sohasem rontotta el a hölgyek örömét: ha szexet akarnak, hát legyen szex!
 
Hogy 3000 nőm lett volna, ahogy az újságok megírták? Ez szerintem csak 1976-ig lehetett, a többi nincs beleszámolva.” - nyilatkozta korábban egy lapnak a macsó, akitől még fiának, Enriquenek is van mit tanulnia. Hiszen ahogy mondani szokás, a gyakorlat teszi a mestert.

Benkő Dániel

Bizony, kicsiny hazánknak is van olyan ismert Casanovája, akinek nem kell szégyenkeznie az előbb felsorolt ismert urak névsorában. Tudjuk kiről van szó: a farokhuszárról, a kanos lantosról, vagyis Benkő Dánielről. Jelen úr egyértelműen szexmániás, ez egyértelmű: legutóbb a feleségkeresős műsorával borzolta a kedélyeket, azelőtt pedig láthattuk már a dzsungelben önkielégítést végezni. (Már akinek volt gyomra odapillantani.)

Az egyik újságnak szilveszter előtt tett nyilatkozatából kiderült, hogy pontban január elsején, vagyis nulla óra nulla perc egy másodperckor szexelni akar, hiszen a fáma úgy tartja, hogy amit az újév első napján csinálsz, olyan lesz az éved: és ő természetesen nem bízza a véletlenre. Pontos adatunk természetesen nincsen az általa kielégített hölgyek számáról, de az is valószínű, hogy Casanova hódításain ő is jócskán túltesz, és lehetséges, hogy a két fent említett úrral is birokra kelhetne nők terén.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását