2024. május 5. - Györgyi

A világ legviccesebb (?) bakijai

Karácsony után a legtöbbünk otthon, családi körben készülődik a hatalmas szilveszteri partira. Mi sem vagyunk tétlenek, hiszen ezzel az írással szeretnénk az olvasót ráhangolni a gigantikus, utolsó mulatságra.
2009. december 30. szerda 08:19 - Győry S. József
A Youtube a világ legismertebb videomegosztó oldala, ezt nem lehet elvitatni. Aki ismeri az internetet, az nagy valószínűséggel mindennap „idetéved”: filmek, klipek, házi videók tízezrei hivatottak a közönséget szórakoztatni.

Szórakoztatni? A jelen cikkben inkább az önfeledt nevettetésen van a hangsúly: összegyűjtöttük Önöknek a legviccesebb videókból egy csokrot! A karácsony ugyan a család és a szeretet ünnepe – nem utolsó sorban Jézus Krisztus születése -, ám éppen ezért az öröm ünnepe is, és mint tudjuk, az öröm és nevetés elválasztatlan. Pláne úgy, hogy a szilveszter is a nyakunkon van…

Kellemes rekeszizomrángást kívánunk minden tisztelt olvasónknak!


Afro Ninja: Ugyan ez a video mindössze tizennyolc másodperces, de amint megnéztük, rá fogunk jönni, hogy kifejezetten tartalmas. Legalábbis a szórakoztatás szempontjából. Persze többen úgy gondolhatják, hogy inkább tragikus: őket szeretnénk megnyugtatni. Az úriembernek egyetlen haja szála sem görbült, legalábbis semmilyen, ezt a kijelentést érdemben megcáfoló oldalt nem találtunk. A szánalmas „nindzsának” nyilván az volt a szándéka, hogy ügyességét megcsillogtatva nők ezrei boruljanak le a lábai elé, ez bizony nem jött össze. Viszont így is sikeres lett, hiszen közel kilenc millióan tekintették meg a szerencsétlenkedését. Filmvígjátékba illő, klasszikus jelenetnek lehetnek a szemtanúi.

Drámai hörcsög: Ez a hörcsög semmi érdemlegeset nem csinál, pusztán néz. Na de hogyan? Nekem kifejezetten a 30-as, 40-es évek sci-fi filmjei jutottak eszembe őkelméről. - Professzor úr, a hétszemű, iszaptestű, marslakó zombik elszabadultak! – Nyugodjon meg drágám, nincsen semmi baj! Míg itt vagyok, nem érheti Önt semmilyen bántódás! – Valóban? Akkor forduljon meg a professzor úr!


Hülye japánok:
Mint ahogy korábbi cikksorozatunk bizonyítja, kis barátaink nem normálisak. Jelen videó is ezt a tényt erősíti meg, ugyanis melyik elmebetegnek jutna eszébe az a meglehetősen aberrált gondolat, hogy felebarátját egy kifejezetten komolyan átalakított székből kilője a festőien havas tájba, természetesen teljesen mezítelenül? Persze hogy a japóknak: a mi „bakiparádéink” semmit sem érnek az övéikhez képest. Azért persze tegyük egyből hozzá: ’hál istennek! Azért mégis kapnak egy feketepontot. Sajnálatosan arról nem szól a fáma, hogy miként élte meg a delikvens az akár több száz méteres hegyre visszabaktatást, a jóval fagypont alatti hőmérsékletben, egy szál… semmiben?

Nevető baba: Ha a szánalmas nindzsát sajnáltuk, és a hülye japcsikon megbotránkoztunk, ezen a videón garantáltan mindenki jóízűen fog nevetni. Hogy miről szól a videó? Azon kívül, hogy egy kisbaba nevet – azaz nevettetik -, az ég egy adta világon semmiről. De akkor miért ajánljuk ezen képsorokat? Nos, ezáltal kívánjuk megcáfolni azokat a tévhiteket, melyek szerint az emberek érdeklődését csak a szex és az erőszak által lehet felkelteni. Ebben ugyanis semmiféle brutális dolog nincsen: de vicces, és még aranyos is.

Futball bakik: A futball a világ legnépszerűbb sportja, ez nem is kérdéses. De milyen negatívumok jutnak eszébe erről a roppant kedvelt sportol azoknak, akik nem fanatikus rajongók? A balhék, és a játékosok részéről a színészkedés – sajnos – teljesen megszokott dolgoknak számítanak, és nem csak a hazai berkeken belül: de van úgy, hogy fordítva sül el az ágyú, a mi nagy örömünkre. A videokameráknak hála, mi is részesei lehetünk ezeknek a fergeteges bakiknak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását