2024. április 29. - Péter

A Fidesz világosan elhatárolódik a Jobbiktól

"A magyarországi jobbközép Fidesz világosan elhatárolódik a szélsőjobboldali Jobbik párttól" címmel számolt be a The Wall Street Journal Europe című amerikai lap arról a beszédről, amelyet Orbán Viktor mondott hétfőn a Fidesz országos választmányának ülésén.
2009. december 15. kedd 14:49 - HírExtra
A cikk szerzője ismertette a Fidesz-elnök kijelentését, miszerint a Jobbik szélsőséges botránypárt, amelynek az erőszak van a zászlajára írva. "Bár a Jobbik jobboldali szervezetnek mondja magát, csak lejáratja a jobboldalt" - idézte a lap Orbánt.

A cikk szerint a Fidesz-vezetőnek kötéltáncot kell járnia a szélsőjobb és a jobbközép között, hiszen a jövő tavaszi választásokra készülő Magyarországon - mint az a Szonda Ipsos közvélemény-kutató felméréséből kitűnik - mintegy 300 ezer olyan Fidesz-szimpatizáns van, aki adott esetben akár a Jobbikra is szavazhat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

H.K.
2009. december 15. 16:42
Határolódjon csak. Nem kell, hogy hírbe hozzanak egy fideszes gyilkos cigánnyal minket. (Fekete László- Lungo Drom) Innentől ne merjen akár egy rossz szót is szólni egyik mocskos nagy és kis párt se a Jobbikra. Kussoljanak úgy ahogy eddig is tették. És végre láthatóan az ország érdekeit képviseljék már.
jenő
2009. december 15. 16:17
Hogy volt 98-ban a kisgazdákkal ?!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását