2024. május 3. - Tímea, Irma

Seal: vége!

Seal szerint nem kell már több gyerek a családban, de felesége szeretne egy ötödiket.
2009. december 9. szerda 09:20 - HírExtra
Az énekes, zeneszerző felesége a szupermodell, Heidi Klum nerégen adott életet negyedik gyermekének. Lounak Sealtől ez a harmadik csöppség. Heidi már ki is jelentette, szeretne még.

Akár össze is veszhetnek a kérdésen, hiszen Seal semmiképpen nem szeretne több utódot. Úgy véli, hogy négy gyermek pont elég a családba. Ám felesége nem zárkózik el az újabb gyermekvállalástól. A harminchat éves Heidinek van egy öt éves lánya, Leni Flavio Briatorétól és Seallel immáron három közös gyermek boldog szülei: Henry négy, Johan pedig három esztendős.

„Mielőtt Lou megszületett, attól féltem, hogy nem maradt már elég szeretet bennem még egy kicsi számára, hiszen van már három csodálatos gyerekem! Aztán Lou világra jött és mikor először a karomban tartottam, éreztem, hogy menthetetlenül beleszerettem a lányomba” – nyilatkozta a Hello! magazinnak Seal, aki Lenit is saját gyermekeként szereti és neveli.

Klum ezzel szemben imádja, hogy egyre nő a gyereksereg körülötte és a hozzá közelállók szerint kifejezetten szeretne egy ötödik babát is. Heidi állítólag abban reménykedik, hogy férje is megenyhül majd és jöhet az újabb gyermekáldás.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását