2024. május 2. - Zsigmond

MC DC csaja a sztárokra hajt

Otthonosan érzi magát a sztárok körében a Csillag születikkel ismertté vált rapper, MC DC új kedvese. Valentina bájos bakfis, aki elôszeretettel keresi a társaságukat.
2009. december 3. csütörtök 08:42 - HírExtra
Nem sokáig volt egyedül az RTL Klub Csillag születik című műsorának versenyzője, MC DC. Az eredetileg Veres Robi névre keresztelt rapper a közelmúltban szakított kedvesével és máris új, roppant bájos és törekvő hölgy van az oldalán.

Lapunk utánajárt, ki lehet a titokzatos leányzó, és megtudtuk, hogy Robi új kedvese, Valentina bizony nagyon is jól érzi magát a rivaldafényben, nem idegen tőle a sztárok világa. Legalábbis ezt látszik alátámasztani, hogy a bakfis szívesen fotóztatja magát híres emberekkel, a nagy találkozásról készült képeket pedig fel is tette az egyik népszerű közösségi portálra.

Eddig sikerült elkapnia egy közös fotó erejéig Fenyő Ivánt, Király Viktort, Lakatos Krisztiánt, valamint Kiss Ádámmal is megörökítette a nagy találkozást, amire vélhetőleg roppant büszke. Szerettük volna az MC DC-hez fűződő kapcsolatáról megkérdezni Valentinát, de a lány csupán annyit mondott: Robival még a kapcsolatuk elején járnak, és inkább nem kíván erről többet mondani. A szemrevaló táncos lányról még annyi derül ki adatlapja alapján, hogy a vásárlás, internetezés és kutyázás mellett imád moziba, koncertekre, bulikba és Dumaszínházba járni. A mezőtúri rapper sem akar még új kedveséről beszélni, igaz, azt korábban már bevallotta: ismertté válása után a lány kezdett ki vele.

– Az egyik internetes honlapon talált rám egy lány, aki ezen felbuzdulva felhívott, mert kint volt a telefonszámom az oldalon. Már aznap este sokat beszélgettünk mindenről, majd azóta kétszer találkoztunk. Ennek ellenére a számomat már le is szedtem onnan. Korai lenne bármiről is beszélni, nagyon az elején járunk a dolgoknak, még csak ismerkedünk – nyilatkozta korábban Robi, aki az RTL Klub kameráitól is óvta új választottját, ezért csak háttal vehették fel.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását