2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Mit is akar Oroszlán Szonja?

Miközben a Csillag születikben pontozgatja a fellépőket, addig az egyik rádión a tévézés ellen szólít fel Oroszlán Szonja.
2009. december 1. kedd 09:59 - HírExtra
A színésznő az ország egyik legnézettebb tévéműsorában szerepel hétről hétre. Eközben pedig a Rádió Q-n a következő kampányt hallhatjuk tőle: „Oroszlán Szonja vagyok, ez a Rádió Q 99.5. Kapcsoljátok ki a tévét, és olvassatok, és gyertek színházba!”

Az ellentmondás világos. Persze a mai magyar színészek a megélhetésüket gyakran találják meg rádiók mikrofonjai és televíziók kamerái előtt. Furcsa anomália, hogy a bemondók és műsorvezetők között képzett újságírók helyett nagy számban jelennek meg színészek. De hát ebben az országban – mily szerencse – mindenki ért mindenhez.

Szonjától a Bors szerette volna megtudakolni, hogy akkor most, hogy is van az, hogy a rádióban a tévézés – tehát önmaga - ellen kampányol. Szerették volna megtudni, hogy mit szólna ha komolyan vennék a kérést, és az emberek tényleg nem tévéznének mondjuk akkor, amikor a Csillag születik megy.

A szőke hölgy a válasz helyett azt tudatta, hogy nem kíván felelni kérdésekre. Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója viszont válaszolt:

„Ha egy színésznő a tévénézés helyett a magas kultúra fogyasztására és színházba járásra szólít fel, az természetes és érthető. Ezért is megtisztelő, hogy Oroszlán Szonja elvállalta a Csillag születikben való zsűrizést. Azzal, hogy igent mondott felkérésünkre, a tehetségkutató műsor minőségét és kulturális szerepét ismerte el” – mondta Rényi.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását