2024. május 9. - Gergely

Bocsi, ez kőkemény lesz!

Miközben a Klassz FM már egy sereg sztár-műsorvezetővel megegyezett, a Neo FM kőkemény harcot folytat az ország legnépszerűbb rádiós-párosáért.
2009. november 24. kedd 08:29 - HírExtra
Szó szerint „éterbevágóan” fontos a múlt héten indult Neo FM-nek, hogy lecsapjon a Sláger Rádió megszűnésével munkanélkülivé vált Bochkor Gáborra és Boros Lajosra.

Úgy tudjuk, miközben a szintén a múlt héten debütált Klassz FM már egy sereg sztárrádióssal szerződött Sebestyén Balázstól Csiszár Jenőn keresztül egészen Jáksó Lászlóig, a Neo-nak mindössze egy-két nagyágyút sikerült beszákolnia, miközben az egyik legrosszabb a hallgatottsága a magyar rádiós piacon.

Csakhogy Bochkorék a Bors információi szerint kemény feltételeket szabnak, többek között ragaszkodnak a régi stábhoz.

„Tárgyalunk Bochkorékkal, azt szeretnénk, ha mindkét fél jól járna” – árulta el Kádár Tamás, a Neo FM ügyvezetője. „Reméljük, egy-két héten belül dűlőre jutunk” – tette hozzá.

„Fő tárgyalási feltételünk, hogy az egész stábunkat magunkkal vihessük. Kizáró tényező, ha erre nem kapunk lehetőséget. Jelen állás szerint a Neo FM a legkézenfekvőbb választás, de a Slágerrel sem zártunk le mindent. A névhasználat kérdése is nehézkes, hiszen a Bumeráng csak részben Bochkor Gáboré és az enyém, negyedrészt a Sláger tulajdona – ezt már Boros Lajos nyilatkozta.

A sztárpáros másik fele, Bochkor Gábor szintén amondó, alapvető igény, hogy az egész csapat jöhessen. „Nem engedjük, hogy az utcára kerüljenek a stábtagok, hiszen van olyan közöttük, aki még az állami Danubius óta velünk dolgozik” – mesélte Bochkor, aki Gombos Edinát külön is biztosította arról, hogy szerepel a terveiben.

A Bumeráng hírszerkesztője természetesen egekig meghatódott, mikor mindez a fülébe jutott.

„Nagyon jóleső gesztus volt, pedig nem várható el, hogy kiálljanak mások mellett” – mondta Edina.

Lehet, hogy nem várható, mindenesetre Bocsiék úgy tűnik, komolyan gondolják: csak akkor hajlandók váltani, ha azzal nem csak ők, hanem kollegáig, no meg persze a hallgatók is jól járnak.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását