2024. május 18. - Erik, Alexandra

LMP: korrupciómentes önkormányzatot!

Átláthatóan és korrupciómentesen, a polgárok érdekében és bevonásával működő önkormányzatot ígért megválasztása esetén csütörtöki kampányzáró sajtótájékoztatóján Kispál Gergely, aki a Lehet Más a Politika jelöltjeként verseng a józsefvárosi polgármesteri tisztségért.
2009. november 19. csütörtök 14:55 - HírExtra
Az egyórás, a kerület problémáit fél tucat helyszínen szemléltető sajtótájékoztatón a politikus azt mondta, azokat az ügyeket vette sorra, amelyek az önkormányzat tehetetlensége és "az elburjánzó korrupció" miatt elhaltak.

A Teleki téri piac mellett arról beszélt, hogy ezt a hagyományos bevásárlóhelyet nem bérbe adni kellene, mint azt az önkormányzat tervezi, hanem a környéken lakók igényei szerint felújítani, új funkciókkal ellátni, a szomszédos zöld területet pedig "fel kell javítani".

Mint mondta, a kerületben ingyen használható nyilvános vécéket alakíttatna ki, a Lujza utca egyik romos részén arról beszélt: nem arra kellene ösztönözni az embereket, hogy megvegyék a lakást, amelyben élnek, hanem a bérleti lehetőségeket kellene javítani; a Kálvária téren több közösségi tér létrehozását szorgalmazta.

A polgármesteri posztért a Fidesz jelöltjeként versengő Kocsis Máté kampányirodája előtt arra emlékeztetett az LMP jelöltje: már korábban is szorgalmazták, hogy minden párt hozza nyilvánosságra, mennyit költött korteskedésre, s ők ezt meg is teszik, de javaslatukat a többi politikai erő nem támogatta.

A VIII. kerületben vasárnap tartanak időközi polgármester-választást, mert Csécsei Béla, Józsefváros független, korábban SZDSZ-es polgármestere szeptember 2-án lemondott posztjáról megromlott egészségi állapotára hiv
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását