2024. május 21. - Konstantin

A herceg homoszexuális lett?

Harry herceg, a brit trónörökös, Károly ifjabbik fia, egy üveg sörért cserébe egy férfi állítása szerint csókot adott neki.
2009. november 16. hétfő 12:16 - HírExtra
A herceg egy duhaj éjszaka után, kétes viszonyba keveredett egy homoszexuális férfival, aki a News of the World című lapnak beszámolt a részletekről.

A Rocky Benett névre hallgató férfi Harry herceggel a kedvenc szórakozóhelyükön találkoztak, és az ismerkedés meglehetősen könnyen, zökkenőmentesen zajlott. A férfi végül felfedte nemi identitását Harry előtt, aki kedélyesen, nevetve fogadta a hírt.

„Mondtam neki, szívesen meghívnám egy italra, ha kapok érte egy csókot cserébe. Azt hittem, elzavar, de csak nevetett, átkarolta a vállam, és gyorsan megcsókolt.” – Vallotta a meleg férfi.

Harry herceg megkapta a nem hétköznapi gesztusért a beígért sört, és a királyi udvar reméli, hogy a csók nem nyit új távlatokat a herceg, királyi házat megszégyenítő, újabb ámokfutásában.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

necc
2009. november 17. 11:06
Ilyen is van!? No, nem a hercegről szóló hírre gondolok, hanem novaklaszló56 hozzászólására... Valahány melegekről szóló hír alatt sorakoznak a neten a szélsőséges, bárgyú, intoleráns, agresszív, homofób, kirekesztő vélemények. Itt egy kivétel. (Talán csak elkerülte szélsőségeseink figyelmét, hogy ennyire egyedül árválkodik a cikk alatt?) Veled vagyok Novák László, ésszel, szívvel! És persze a herceggel is, akármerre fordul a sorsa, a szememben ezzel a gesztusával érett felnőtté, európaivá. :)
novaklaszlo56
2009. november 16. 16:59
Nem világos, hogy egy ilyen, egyébként szerintem normális, felszabadult emberi gesztusból hogyan következik a homoszexualitás gyanúja? Az uralkodói ház ősi konzervativizmusán alapuló félelem érthető ugyan, de én személy szerint abban sem látnék kivetnivalót, ha a srácról kiderülne, hogy meleg, és eszerint próbálná élni az életét. Ő is ember, így hát joga van hozzá, s ezt a brit törvények messzemenően biztosítják is a számára.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását