2024. május 17. - Paszkál

Madonna Brazíliában jótékonykodik

Afrikai útját követően Brazíliában is a jótékonykodás lehetőségét keresi Madonna, aki a tervek szerint Brazília leggazdagabb emberével fogna össze a Rio de Janeiró-i szegénynegyedekben élők megsegítésére.
2009. november 10. kedd 14:01 - HírExtra
A világhírű énekesnő hétfőn Sao Paolóba érkezett meg, onnan magángéppel repült tovább, amelyet Eike Batista milliárdos, az ország legtehetősebb embere bocsátott rendelkezésére. Rio de Janeiro szövetségi állam kormányzója szerint szó van egy olyan program beindításáról, amelyet Madonna és Batista támogatna - idézte Sergio Cabral kormányzót az Estado de S. Paulo című újság.

Brazíliai útja során az énekesnő felkeresi a riói nyomornegyedeket, a favellákat.

Sajtóértesülések szerint lehet, hogy találkozik Marisa Leticia da Silvával, a brazil elnök feleségével is. Bár a híresség pontos programja még nem ismert, szó van arról, hogy Brazíliavárosba is ellátogat.

Madonna a hírek szerint a legnevesebb fellépője lehet annak a 2010. április 21-én sorra kerülő koncertnek, amellyel a dél-amerikai ország fővárosának 50. születésnapját ünneplik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását