2024. május 20. - Bernát, Felícia

Az ég is sírt a Slágerért

A Sláger Rádió búcsúbuliján hétezer ember vett részt.
2009. november 9. hétfő 09:58 - HírExtra
A szakadó eső ellenére óvatos becslések szerint is hétezer ember vett részt az adó talán utolsó nagy dobásán. Sláger rádió “Veletek vagyunk!” - skandálta a hatalmas tömeg, ahogy a városligeti színpadon megjelent Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János. A Bumeráng házigazdái családtagjaikkal érkeztek, Bocsi még édesanyját is elhozta a szomorú ünnepségre, amelyet a hallgatásra ítélt kereskedelmi rádióért szerveztek. Még Bocsi híradós párja is feltűnt a Slágerért demonstráló munkatársak és hallgatók között.

„Egy család vagyunk veletek” – harsogta a színpadról Bochkor, a többezres tömeg pedig „Bochkort elnöknek!” kiáltások közepette éltette a műsorvezetőt.

„Érezzük, hogy sok ezren kiállnak mellettünk, és mi is kiállunk a Sláger rádióért. Az amerikai tulajdonosok tudomásunk szerint kedden fejezik be a tárgyalásokat, akkor tudjuk mi is megmondani, hogyan tovább. Addig pedig ünneplünk ezen a keserédes búcsúbulin, és meglátjuk, mit hoz a jövő” – árulta el Boros Lajos.

A Sláger Rádiót vasárnap délután eltemették, de talán nem örökre. A tegnapi bulin jelenlévő sok ezer ember egyöntetűen reméli, még sokáig hallgathatja kedvenceit a megszokott helyen.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

pandur58
2009. november 9. 22:03
Az adó müsoramég elmegy,de a reggeli baromság amit előadtak az nulla.Sztárolták magukat,azt kellett halgatni amit ők a stúdióban kitaláltak saját maguk szorakoztatására.unalmas volt.Kell az új műsor,új arcok.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását