2024. május 17. - Paszkál

Kate Winslet elfogadta a kártérítést

Elfogadta a 25 ezer fontos (közel 8 millió forint) kártérítést az Oscar-díjas Kate Winslet, akit azzal rágalmazott meg egy brit lap, hogy hazudott arról, mennyit tornászik.
2009. november 4. szerda 06:35 - HírExtra
Egy londoni bíróságon kedden született meg a döntés az ügyben. A tárgyaláson Winslet nem jelent meg.

A 34 esztendős brit színésznő, a Titanic és A felolvasó sztárja a The Daily Mailt perelte be egy januári cikkéért, amely arra utalt, hogy bár Kate Winslet ellenzi a drasztikus fogyókúrát, mégsem járt tornászni, csak 20 perceket edzett otthon naponta.

"Örülök, hogy a Mail bocsánatot kért valótlan állításai miatt" - fogalmazott Winslet közleményében, és hangsúlyozta: különösen érzékenyen érintette, hogy éppen a testedzéssel kapcsolatban gyanúsították meg hazugsággal.

"Szilárdan hiszem, hogy arra kell bátorítani a nőket, olyannak fogadják el magukat, amilyenek, tehát amikor azt sugallták, hogy hazudok, elfogadhatatlanul vádoltak képmutatással" - szögezte le a színésznő.

Rachel Atkins, Winslet ügyvédje azt is elmondta a bíróságon, hogy a színésznő filmjeiből való meztelen képeivel illusztrált cikk támadó hangnemben íródott.

A lap már szeptemberben közzétette bocsánatkérését, amelyben kijelentették, hogy Winslet nem hazudott a testedzéséről. Egyúttal beleegyeztek, hogy kifizessék a kártérítést és a perköltséget.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását